Cloud transformatie

Wij begeleiden je naar een up-to-date ontwikkelplatform, bijvoorbeeld in Cloud Native of Cloud Ready, en zorgen ervoor dat je systemen 24/7 blijven draaien.

Werkt jouw organisatie al jaren in de cloud? Of is de cloud juist nieuw? Wat de situatie ook is, bij ons ben je aan het juiste adres voor alles wat met de cloud te maken heeft. Ons ultieme doel? Alle applicaties en het IT-landschap optimaal laten profiteren van wat de cloud te bieden heeft, zodat het de organisatie verder helpt als het gaat om snelheid, flexibiliteit, schaalbaarheid en innovatie. Uiteraard is veiligheid daarbij gewaarborgd. Wij begeleiden je naar een up-to-date ontwikkelplatform, bijvoorbeeld in Cloud Native of Cloud Ready, verhuizen je core applicaties daarnaartoe en zorgen dat je systeem 24/7 up-to-date is en blijft.

Cloud Application Journey

Wie in de cloud wil werken, kan niet om een transformatie heen. Workloads en applicaties moeten worden omgezet naar een zo optimaal mogelijke inrichting, zodat de cloud daadwerkelijk van meerwaarde is. Samen brengen we in kaart welke reis de workloads en applicaties van de organisatie het beste kunnen afleggen naar hun eindbestemming. Dit doen we op basis van onze bewezen transformatie-aanpak van Cloud Application Journey. Hoe die reis eruitziet? Dat kan variëren van een vernieuwde inrichting tot een volledig herziene architectuur. We kiezen altijd voor de beste passende reis, zodat je de eindbestemming gegarandeerd bereikt.

Toekomstbestendig met Microsoft Azure en Amazon Web Services

De public cloud van je organisatie is onze verantwoordelijkheid. Dat is hoe wij werken. Met behulp van de Microsoft Azure en Amazon Web Services clouddiensten zorgen wij ervoor dat alles altijd tot in de puntjes is geregeld. Dus ook de integratie van een hybride cloudinfrastructuur, on-premise en andere public clouds. Hiermee beschik je over een veilig en robuust IT-platform waar de organisatie niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst op kan bouwen. Een betrouwbaar platform dat zorgt voor meer productiviteit, flexibiliteit en prestaties binnen de organisatie en maakt datagedreven werken goed mogelijk.

Wij hebben deze partnerships

Conclusion Application Innovation

AWS Advanced Consultancy Partnership

Als AWS Advanced Consulting Partner helpt Conclusion ondernemingen optimaal gebruik te maken van de diverse AWS-diensten.

handen schudden

Microsoft Solution Partner Designations

Als Microsoft Partner zitten wij dicht bij het vuur, we hebben nauwe banden met Microsoft Nederland en werken intensief samen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

We denken graag met je mee!

Sander Rosenhart

Sander Rosenhart

Sales & Business development
srosenhart@conclusion.nl