Principal Consultant Netwerkzorg

Als Principal Consultant Netwerkzorg speel je een cruciale rol in het begeleiden van zorgorganisaties bij het realiseren van digitale gegevensuitwisseling en netwerkzorg. Je bent niet alleen gericht op het uitwisselen van gegevens als doel op zich, maar je ziet ook de waarde ervan voor het delen van informatie en samenwerking in de dagelijkse zorgprocessen. Met jouw strategische analysevaardigheden en expertise in netwerken tussen zorgaanbieders draag je bij aan het verbeteren en efficiënter maken van de zorg.

D&A | Senior consultant gegevensuitwisseling

In het kort

Waar komt deze functie in het kort op neer

Icon 1

Functie

Zelfstandig of in teamverband opdrachten uitvoeren rond digitalisering van medische laboratoria

Icon 3

Dienstverband

Afhankelijk van je eigen wensen is een dienstverband van 32 tot 40 uur mogelijk.

Icon 9

Locatie

Ons kantoor bevindt zich in Waardenburg, maar de meeste consultants werken door de week bij hun klant of thuis

Wat ga je doen?

Als programmamanager en adviseur richt jij je op het adviseren en begeleiden van zorgorganisaties bij het realiseren van digitale gegevensuitwisseling en netwerkzorg. Je denkt verder dan alleen het uitwisselen van gegevens als doel en ziet de waarde ervan voor informatiedelen en samenwerking in de dagelijkse zorgprocessen. Je draagt bij aan het verbeteren en efficiënter maken van de zorg door strategische analyse en netwerken tussen zorgaanbieders. Je denkt met de klant mee hoe het uitwisselen van gegevens en het gebruik van ontvangen gegevens werkelijk leidt tot informatiedelen en samenwerken en goed ingebed kan worden in de dagelijkse zorgprocessen. Door jouw ervaring, breng jij inhoud mee en draag je bij aan het verbeteren en efficiënter maken van de zorg. De klanten zijn ondermeer: het ministerie van VWS, regionale samenwerkingsverbanden, Nictiz, VZVZ branche-organisaties, ziekenhuizen en VVT instellingen.

Hier herken jij je in

  • Minimaal 15 jaar relevante werkervaring.
  • Een afgeronde HBO of WO opleiding.
  • Ervaring als programmamanager en/of senior adviseur.
  • Talent voor het inventariseren van behoeften en wensen van de klant en verduidelijking van de vraag.
  • Ervaring in het begeleiden van implementatie- en verandertrajecten in de zorg en bij voorkeur bij de samenwerking tussen zorgaanbieders.
  • Kennis van gegevensuitwisseling/databeschikbaarheid in de zorg en de daarmee samenhangende wet- en regelgeving en oplossingen.
  • Je bent een netwerker en hebt oog voor de politieke onderstroom en belangen van de diverse zorgaanbieders en andere betrokkenen. Je kan verbindingen leggen tussen zorgaanbieders en andere stakeholders (in een regio).

Dit zoek je in een baan

 • Een passend salaris tussen de 7800 en 8300, afhankelijk van ervaring, met arbeidsvoorwaarden inclusief een collectieve bonusregeling.
 • Veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te specialiseren binnen je vakgebied.
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden.
 • Een dynamisch, leuk en professioneel team.
 • Een informele en collegiale werksfeer met korte lijnen en veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Vrijheid om je werk zelf in te richten.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Dit zijn wij

“Zorgdigitalisering met vernieuwend vakmanschap, omdat de zorg het nodig heeft” 

 
– D&A  

D&A is een toonaangevend adviesbureau op het gebied van digitale zorg in Nederland. In aansprekende klantomgevingen dragen wij continu bij aan het verbeteren van zorgprocessen en optimaal gebruik van informatie- en digitale toepassingen. D&A heeft niet alleen een uitstekende reputatie, maar is ook een fijne werkgever waar je met collega’s kunt spiegelen, kennis kunt delen en een maatschappelijk relevante bijdrage kunt leveren.   

Trek je conclusie en solliciteer

Benieuwd naar andere projecten waar jij aan kan bijdragen of wil je liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega. Wij brengen je graag in contact!
Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten vandaar dat de vacature open blijft staan. Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het betreft geen functie die op ZZP-basis kan worden uitgevoerd.

Onze andere vacatures

Interesse? Neem contact op met

dna-fotoMarjolein

Marjolein Postelmans

HR
hr@dnagroup.nl