Wilhelmina Ziekenhuis Assen aan de slag met implementatie HiX Standaard Content

Mooi nieuws!

Wij gaan in het nieuwe jaar Wilhelmina Ziekenhuis Assen helpen met de implementatie van HiX Standaard Content. Een groot uitdagend project waar wij erg naar uit kijken.

11 januari 2023   |   Nieuws   |   Door: Armando de Boer

Deel

Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Zie hieronder de reactie van het WZA:

In 2023 gaat het WZA aan de slag met de implementatie van HiX Standaard Content. Dat is een omvangrijk project, ook al omdat we niet alleen onze HiX-maatwerkinrichting gaan vervangen door Standaard Content, maar in dezelfde beweging ook de upgrade van HiX 6.1 naar 6.3 meenemen en de vervanging van een drietal losstaande systemen door HiX-modules.
Voor het slagen van zo’n groot project is het van belang dat er in het projectteam voldoende kennis en ervaring aanwezig is. Deze hebben we gevonden bij D&A medical group! De projectmanager die vorig jaar eenzelfde implementatie heeft geleid bij het Antonius in Sneek, Petra Duin, gaat nu dezelfde rol vervullen bij ons in Assen. Naast Petra komen andere D&A’ers naar het WZA om verschillende deelprojecten te trekken en ons te helpen met de techniek en het testtraject. Zij gaan nauw samenwerken met mijn collega’s om van het project een succes te maken!