Netwerkzorg in de praktijk: Van denken naar doen met data

Op 4 juni kwamen bestuurders, zorgprofessionals en digitale leiders van zorginstellingen door heel Nederland bijeen in Het Oude Magazijn in Amersfoort voor het evenement ‘Netwerkzorg in de praktijk’. Dit evenement, georganiseerd door D&A, Furore en Morgens, richtte zich op de vraag hoe informatiedeling in de zorgsector kan worden geoptimaliseerd om daadwerkelijk netwerkzorg te verlenen. 

 

17 juni 2024   |   Nieuws   |   Door: Margon Tuinstra

Deel

Foto Netwerkzorg event

Maarten van Rixtel van Sensire deelde inzichten over de digitalisering binnen Sensire, waarbij hij benadrukte dat digitalisering aanvankelijk extra tijd en kosten met zich meebrengt. Tevens onderstreepte hij het belang van goede communicatie en het ontwikkelen van digitale competenties. Dirk Schraven van Erasmus MC presenteerde het initiatief CumuluZ, dat de beschikbaarheid van gezondheidsdata wil optimaliseren om innovatie en betere zorg mogelijk te maken. In een rondetafeldiscussie werd het belang van samenwerking en onderling vertrouwen benadrukt, met voorbeelden uit Caribisch Nederland en innovaties in dagbesteding zonder administratieve barrières. 

Het evenement benadrukte de noodzaak van netwerkzorg gefaciliteerd met zorg en logistieke gegevens om de beste zorg voor patiënten te realiseren. 

Een korte impressie

Netwerkzorg interactieve sessie
Netwerkzorg in de praktijk
Netwerkzorg tafelgesprek
Conclusion netwerkzorg
Netwerkzorg in de praktijk Conclusion Zorg
Netwerkzorg event take-away
DNA Netwerkzorg event
DNA netwerkzorg

Meer weten?

Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact op!

D&A medical group | Margon Tuinstra

Margon Tuinstra

Business Lead
Margon.Tuinstra@dnagroup.nl