4 Maanden bij D&A: een eerste terugblik als consultant

Vier maanden bij D&A aan de slag te zijn, blikt Chantal terug.

19 juni 2024   |   Blog   |   Door: Chantal Maas-Henneke

Deel

chantal-dna

🗓️ 4 Maanden bij D&A: Een Eerste Terugblik als Consultant
Wat een geweldige en leerzame eerste vier maanden zijn het geweest bij D&A! Als consultant heb ik al veel leuke en nieuwe dingen mogen doen.

Hier zijn enkele hoogtepunten:
🎓 Training Informatiemanagement: Ik heb een training opgezet en gegeven, waarin ik mijn kennis en ervaring kon delen en anderen kon helpen hun informatiemanagement te verbeteren.
🏫 Masterclass Digitale Transformatie: Ik ben bezig met het ontwikkelen van een masterclass die organisaties zal helpen bij hun digitale transformatie.
🩺 Analyse Informatievoorziening: Ik heb de informatievoorziening bij een grote dialyse partij geanalyseerd, wat hen waardevolle inzichten heeft gegeven.
🔐 MFA Implementatie: Bij dezelfde dialyse partij heb ik de coördinatie van hun Multi-Factor Authentication (MFA) implementatie opgepakt.
🌐 Programma Digitaal Welzijn: En ook bij die dialyse partij ben ik gestart met het programma Digitaal Welzijn om de verbeterpunten uit de analyse van hun IV te realiseren. Hierin vervul ik verschillende rollen, waaronder informatiemanager, projectleider en programmamanager.

Daarnaast werk ik ook als 🤝 sparringspartner voor de manager informatiemanagement bij een grote VVT-instelling en ondersteun ik het team in hun verdere professionalisering van het informatiemanagement.

🔧 Persoonlijke Ontwikkeling: Naast dit mooie werk voor klanten, heb ik ook gewerkt aan mijn eigen ontwikkeling door deel te nemen aan verschillende trainingen, waaronder opgeruimd denken en schrijven, consultative selling en teken je boodschap.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik me er goed bij voel. Het is een geweldig gevoel om op deze manier mooie dingen te doen voor de zorg. Dit is mijn passie en ik kijk ernaar uit om nog meer op te pakken!

Meer weten?

Neem contact op met Chantal

dna-fotoChantal

Chantal Maas-Henneke

Senior Consultant
chantal.maashenneke@dnagroup.nl