Agenda CHARGE 2022

Vitaliteitsprogramma Conclusion Consulting

VI­TA­LI­TEITS­PRO­GRAM­MA - CHAR­GE- Conclusion Consulting

Een nieuw jaar, een nieuw CHARGE. Ons vitaliteitsprogramma ondersteunt zowel de fysieke als de mentale gezondheid van alle Conclusion Consulting-collega’s. In 2022 bestaat de kalender uit vier thema’s met bijbehorende activiteiten.

Energieke co-creatie

Het hoofdthema van CHARGE 2022 - ons derde jaar - is ‘Energiek samenwerken’. Daarmee raken we niet alleen vitaliteit in het algemeen, maar combineren we het met ons vak. Co-create tomorrow doen we ook door ons vandaag bewust te zijn van wat we nodig hebben om vitaal te zijn én te blijven.

Diversiteit in thema’s 

We spelen in op de behoeftes van alle collega’s door elk kwartaal een subthema aan het hoofdthema te koppelen. De subthema’s voor dit jaar zijn:

  • In je hoofd
  • Sport
  • Samenwerken
  • Gezondheid

Deze thema’s zijn gekozen op basis van de input die we bij collega’s hebben opgehaald. Alledrie hebben ze een relatie tot vitaliteit en ‘energiek samenwerken’. Dit onderwerp laten we door het jaar heen terugkomen bij de verschillende activiteiten én in faciliterende sessies met experts.

Agenda CHARGE 2022

Vitaliteit op maat

Voor vitaliteit bestaat geen kant-en-klare oplossing. CHARGE biedt dan ook concrete handvatten en oefeningen die onze consultants stil laten staan bij hun eigen vitaliteit. Zo kan iedereen toewerken naar het behalen van haar of zijn eigen doelen. Door een divers programma-aanbod activeren we collega’s om CHARGE te integreren in hun (werkende) leven.

In CHARGE blijven

Het CHARGE-programma wordt continu verrijkt met input van onze collega’s. Na iedere activiteit stuurt team CHARGE een survey en voeren we gesprekken met diverse collega’s om behoeften op te halen. Ook heeft het vitaliteitsprogramma een plek in ons onboardingsprogramma.

Blije collega's, betekent blije klanten

Wij investeren in onze mensen

Conclusion Consulting

Iris Pitar

Recruiter
ipitar@conclusion.nl