• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Meer over de overkoepelende thema’s waarbinnen onze dienstverlening valt

  • Over Consulting, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Conclusion Consulting

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Consulting

Thema

Ver­an­der­ma­na­ge­ment

Verandering geeft jouw organisatie bestaansrecht

Verandering, de meeste mensen én organisaties zien er tegenop. Terwijl het steeds meer een constante wordt, aangedreven door digitalisering. Wij zijn expert in het praktisch implementeren van veranderingen binnen jouw organisatie. Met onze focus op de menselijke maat, versnellen en versoepelen we de digitale transformatie.

Inrichting Project Management Office Royal Reesink

Verandering brengt altijd vooruitgang

In een competitieve, digitaliserende markt kun je niet blijven staan waar je nu staat. Vanuit de hele wereld tracht men je in te halen. Verandering is daarom nodig om als organisatie überhaupt bestaansrecht te hebben. Je mag tevreden zijn met vandaag, maar moet tegelijkertijd iedere dag beter willen worden. Conclusion Consulting is in staat het krachtenveld binnen jouw organisatie snel te begrijpen, om boven tafel te krijgen welke verandering wordt gevraagd en de roadmap die daarvoor nodig is.

Change roadmap als navigatie

Die roadmap begint met een stip op de horizon. Vanuit dat punt werken we terug, naar de huidige situatie. Samen bepalen we welke behapbare stappen ons naar de stip op de horizon koersen. Reuzensprongen vermijden we, die werken in de praktijk vaak niet. IT is altijd een belangrijke component in de verandering die je wilt bewerkstelligen. De tijd dat we zonder konden, ligt achter ons. Onze adviseurs hebben dan ook een brede IT-kennis om impactvolle veranderingen te realiseren. Maar belangrijker is het om de mensen in je organisatie mee te nemen. Voor hen maken we verandering leuk in plaats van spannend. Of het nu om een ‘kleine’ procesverandering of een groot veranderprogramma gaat.

Menselijke maat doet ertoe

De menselijke maat, daar zit onze kracht als het op verandermanagement aankomt. Een verandertraject kan abstract lijken, maar draait onderaan de streep niet om ‘personeel’, maar om échte mensen. Daarom komen we niet zomaar ‘even iets aanpassen’. We snappen wat verandering vergt en dat mensen verandermoe kunnen raken. Wij brengen de schwung terug. Door oprechte aandacht, maar bijvoorbeeld ook door op maat ontwikkelde trainingen en opleidingen, ondersteunend aan jouw veranderprogramma. Daarvoor beschikken we over onze eigen Academy. 

Verandering: een reis én operatie

Onze adviseurs steken hun voelsprieten uit binnen jouw organisatie. Kenmerkend voor onze mensen is hun combinatie van empathie en het vermogen een gestructureerde veranderoperatie te organiseren, inclusief meetmomenten en rapportages. Met achter zich de slagkracht van een organisatie die volledig op het IT-domein gefocust is: het Conclusion ecosysteem. Zo kunnen we onze adviezen ook direct realiseren. Hierdoor hoef je niet te vrezen voor een rapport dat ergens in een lade verdwijnt.

Samen succesvol veranderen

Jouw organisatie helpen te veranderen of transformeren doen ook wij niet alleen. Binnen Conclusion Consulting werken we nauw samen met onze collega’s die alles weten over Digitale Strategie, Leiderschap  en Prestatieverbetering.

Deze topics maken jouw organisatie weerbaar en wendbaar

Digitale Strategie LeiderschapVerandermanagement Prestatieverbetering

Ga mee met de tendens van de markt

Verandering brengt altijd vooruitgang

Martin de Smit

Managing Consultant
mdsmit@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security