• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Meer over de overkoepelende thema’s waarbinnen onze dienstverlening valt

  • Over Consulting, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Conclusion Consulting

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Consulting

Thema

Leiderschap

Creëer leiders, geen volgers

Eén ding is zeker: we weten niet wat er op ons afkomt. De wereld digitaliseert en wordt steeds complexer. Dat vraagt om mensen met een groot adaptief vermogen. Om leiders die kunnen omgaan met alles wat er op hun pad komt en die smullen van verandering. Wij creëren ze samen met jou.

Van nieuw en onwennig naar een MT dat elkaar de waarheid durft te zeggen

Leiderschap is een hard skill

Leiderschap wordt vaak gezien als een soft skill, van ondergeschikt belang aan de bedrijfsresultaten. Terwijl er niets moeilijker is dan leiderschap. Je doet het er niet ‘maar even bij’. Ook al is het niet te kwantificeren, goed leiderschap maakt je bedrijf wendbaarder, sterker, succesvoller. Het is de hoeksteen van je organisatie.

Vertrouwen en verantwoordelijkheid

Wil je een verandering in gang zetten? Je strategie operationaliseren? Prestaties verbeteren? Tijdelijk een belangrijke functie opvangen? In al die gevallen is goed leiderschap cruciaal. Je hoeft geen leidinggevende te zijn om leiderschap te tonen. Zowel officiële als officieuze leiders zijn van belang binnen je organisatie. Binnen alle lagen, dus niet alleen op C-level. Daarom is ons motto: creëer leiders, geen volgers. Dan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid en bereik je samen het hogere doel. Dan is er vertrouwen.

Empower je mensen

Wie hebben er de beste informatiepositie en spreken er dagelijks met je klanten? Juist, de mensen op de werkvloer. Daarmee verdienen zij ook de vrijheid om binnen hun rol zelfstandig besluiten te nemen. Zo gaat er geen daadkracht verloren. Die vrijheid geven kan weerstand oproepen bij zowel de bestaande leiders als de mensen op de werkvloer. Het is nieuw, anders, spannend. Maar het brengt je altijd verder. Het creëert persoonlijke leiders die een gat zien en daarin durven te stappen. Die zelfstandig meedenken over de slimste en snelste weg naar het hogere doel.

Het team is heilig

Als leider besta je bij de gratie van je team. Als je investeert in je mensen, volgt het resultaat vanzelf. Voer goede gesprekken over de effecten die jullie willen bereiken, ruim obstakels uit de weg en steek waar nodig iemands vuur weer aan. Maak soms ook pas op de plaats en geef ruimte aan je mensen. Wij staan naast je in dit leiderschapstraject. Geven je de knowhow en middelen die je nodig hebt. We bieden maatwerk leiderschapstrajecten waarin we duurzaam leiderschap creëren om jouw organisatie wendbaarder en succesvoller te maken. Dat doen we door de inzet van onze professionals of in combinatie met onze leiderschapstrainingen, zoals Battlefield to Business.

Leiderschap maak je samen

Goede leiders maken veranderen makkelijker. Ze weten jouw digitale strategie in de praktijk te brengen, waardoor betere resultaten vanzelf volgen. Binnen Conclusion Consulting kijken we vanuit een breder perspectief naar jouw leiderschapsvraagstuk. Dat zorgt voor frisse inzichten en betere business-resultaten.

Deze topics maken jouw organisatie weerbaar en wendbaar

Digitale Strategie Leiderschap Verandermanagement Prestatieverbetering

Bouwen aan een duurzame organisatie?

Dan is leiderschap cruciaal.

Jord Carbaat

Managing Consultant
jcarbaat@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security