Nieuwe uitgave boek "Praktisch Lean Management"

Het boek is gebaseerd op de ervaringen van Conclusion Consulting. Deze organisatie heeft als advies- en projectmanagementbureau ruim 10 jaar ervaring in het implementeren van Lean binnen allerlei organisaties. Het boek geeft samenhang, betekenis en inhoud aan het onderwerp Lean en bevat een praktische aanpak om Lean succesvol tot in het DNA van de organisatie te brengen. In deze geactualiseerde derde druk zijn Lean leiderschap, gedragsverandering en diverse analyse technieken toegevoegd. Deze aspecten worden toegelicht met vele praktijkvoorbeelden. 

11 september 2018   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Overhandiging - Conclusion Consulting

Met trots presenteren wij de 3e herziene druk van 'Praktisch Lean Management'. Dit boek vormt een belangrijke informatie- en inspiratiebron voor (project)managers, consultants en studenten.

Conclusion Consulting
Conclusion Consulting Lean Book

Hands-on en resultaatgericht Lean implementeren is waar dit boek om draait, ook in de vernieuwde en eigentijdse derde druk. Door het delen van onze kennis en ervaringen hopen we dat lezers hun werk iedere dag steeds een stukje beter en klantgerichter kunnen maken. Lean en dit boek zijn daarvoor een prachtig hulpmiddel.

Geinteresseerd?

Praktisch Lean Management is onder andere te bestellen via Managementboek.nl en Bol.com. Ook kun je je contactgegevens achterlaten via het formulier onderaan deze site om een exemplaar te reserveren. 

De auteurs zijn erin geslaagd een vooral praktisch en toegankelijk boek te schrijven. Daarin wordt de lezer stap voor stap meegenomen in de aanpak van een leantraject.

Eric Groothuis

Het boek 'Praktisch Lean Management' beschrijft op een zeer heldere wijze wat Lean nu precies is, maar, belangrijker nog, wat je kunt doen om de Lean-filosofie in een organisatie te introduceren.

Marcel Boons