Bijzonder trots op niveau 5-certificaat van de CO2-Prestatieladder

Conclusion heeft voor het hele ecosysteem (25+ bedrijven) het hoogst haalbare certificaat ontvangen van de CO2-Prestatieladder. Hiermee maken we in één keer de stap van niveau 3 naar niveau 5. Daar zijn we bijzonder trots op.

20 juni 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Duurzame samenwerking Conclusion Consulting

Sustainable Development Goals

In ons uitgebreide Conclusion Cares-programma richten wij ons op de manier waarop wij duurzaam ondernemen. Dit hebben wij gekoppeld aan drie Sustainable Development Goals (SDG’s): welzijn, innovatie en infrastructuur én klimaatactie. Samen vormen ze de basis van onze Cares-ambities, doelstellingen en KPI’s.

Conclusion Cares prestatieladder niveau 5

Klimaatactie

De voornaamste milieu-impact van onze bedrijfsvoering en dienstverlening is de emissie van CO2. Sinds 2012 houden wij onze CO2-emissie nauwlettend in de gaten en rapporteren we periodiek over de CO2-footprint van onze bedrijfsvoering. Conclusion neemt op basis van de verkregen inzichten gerichte CO2-reductiemaatregelen. 
Sinds 2013 is ons CO2-reductiemanagementsysteem niveau 3-gecertificeerd. In 2021 hebben we het systeem uitgebreid en verzwaard door emissies uit de hele keten en sector mee te nemen. Na een uitgebreide en succesvolle audit mogen we nu trots meedelen dat het Conclusion ecosysteem niveau 5-gecertificeerd is. 

Samen werken we aan een duurzame toekomst

Duurzame samenwerking Conclusion Consulting

Co create a sustainable tomorrow

We zijn de wereld aan het uitputten. En we zien de kloof tussen arm en rijk groeien. Willen we onze wereld leefbaar houden voor toekomstige generaties, dan is het tijd voor verandering! Wij voelen de verantwoordelijkheid om in actie te komen. Als organisatie en als mensen. Dat doen we door een positieve impact te maken over drie assen: intern, binnen het Conclusion ecosysteem en extern.