Conclusion Consulting is World-class Workplace 2022

Wij maken met trots bekend dat Conclusion Consulting is onderscheiden als World-class Workplace 2022. Een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap. Conclusion Consulting zet dan ook vol in op het bevorderen van bevlogenheid onder haar huidige en toekomstige consultants.

14 februari 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting is World-class Workplace 2022

Medewerkers maken het verschil

Effectory begon 15 jaar geleden met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap, omdat zij én wij geloven dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. En dat medewerkers het verschil maken.

Hoge werkgeverschapsscores

In een organisatiebrede survey vroegen wij onze medewerkers hun eigen bevlogenheid en het werkgeverschap van de organisatie te beoordelen. Dat zorgde bij Conclusion Consulting voor hoge eNPS- en werkgeverschapsscores en dus de eer uitgeroepen te worden tot World-class Workplace.

Buitengewoon team

“Wat gaaf dat onze mensen een inspirerende, vitale en energiegevende werkomgeving ervaren en dit waarderen”, zegt een trotse Martijn Baak, directeur bij Conclusion Consulting. “Ik geloof heel erg in de kracht van het team. Een van onze drie strategische pijlers is dan ook ‘buitengewoon team’. Onze mensen kunnen zichzelf zijn en mogen zaken op hun eigen, authentieke wijze oppakken. Dat doen we met een maximale mix tussen man en vrouw, jong en oud.”

Vitaal en duurzaam

Conclusion Consulting is een vitaal en duurzaam bedrijf. “Dat integreren we in alle lagen van de organisatie”, vervolgt Martijn zijn verhaal. “Van het verjaardagscadeau voor medewerkers tot het eindejaarsgeschenk voor klanten. Een paar jaar geleden zijn we heel bewust met vitaliteit aan de slag gegaan. Helaas hadden wij ook te maken met  mensen die voor een lange tijd uit de running raakten, Dat doet pijn en is vreselijk voor de betreffende collega. Daarom ontwikkelden onze eigen mensen het vitaliteitsprogramma CHARGE. Je kunt workshops volgen, coaching krijgen en samen sporten met collega’s. Het is fantastisch om te zien hoeveel positieve energie we met elkaar genereren. Die hebben we hard nodig om onze klanten te bedienen met impactvolle dienstverlening. We blijven ons er volop en op allerlei manieren voor inzetten om ook volgend jaar weer een World-class Workplace te zijn. ‘Elke dag een stukje beter’ zit in ons DNA.”

Conclusion is World-class Workplace 2022
Effectory biedt een feedbackplatform dat jaarlijks ruim 1.000 organisaties in meer dan 70 landen helpt met het inzichtelijk maken van de feedback en ideeën van medewerkers. Zo leveren ze een wereldwijde bijdrage aan succesvollere organisaties. Want organisaties die écht luisteren naar medewerkers, presteren beter. Medewerkers weten namelijk als geen ander wat er beter en slimmer kan. Het resultaat? Organisaties die innovatiever, wendbaarder en klantgerichter worden.

Blije medewerkers, blije klanten

Niet alleen medewerkers geven Conclusion Consulting een hoge beoordeling, ook onze klanten ervaren de kracht van co-creatie in de praktijk. Aan het eind van 2021 beloonden zij dat met een 8,5.

Is jouw organisatie klaar voor de toekomt?

Laat ons team jou helpen!

Martijn Baak Conclusion Consulting

Martijn Baak

Directeur
mbaak@conclusion.nl