2021 wordt beloond met een 8,5

Co-create tomorrow, dat kan alleen door ook te leren van gisteren. Afgelopen jaar beoordeelden klanten ons met een 8,5. Voor ons de kers op de taart van een bewogen 2021.

13 januari 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

klanttevredenheid conclusion consulting 2021

Weerbaar en wendbaar

Bij Conclusion Consulting sta jij als klant centraal. In een digitale wereld focussen wij ons op de mens, zodat we samen succesvol zijn én blijven. Om die focus verder te verstevigen, werken we vanaf afgelopen jaar vanuit de vier thema’s die actueel zijn bij onze klanten: Digitale Strategie, Leiderschap, Verandermanagement en Prestatieverbetering. Dit zijn de vier componenten die in samenhang jouw organisatie weerbaar en wendbaar maken.

Je bent een echte verbinder, resultaatgericht en een aanwinst voor ieder team

Klantbeoordeling in 2021

Nieuwe strategie, nieuwe naam

Een verandering die in 2021 ook niet onopgemerkt bleef: onze naamswijziging. Waar we het jaar nog begonnen als Conclusion Implementation, eindigen we het als Conclusion Consulting. Onze nieuwe strategie is erop gericht om in Co-creatie met onze klanten én ons Conclusion ecosysteem een integrale business- en IT-oplossing te bieden. Wij stoppen niet bij het advies, maar geven samen de oplossing vorm én realiseren deze. Onze nieuwe naam en de pay-off ‘Co-create tomorrow’ sluiten daar perfect bij aan.

Je kunt jezelf heel goed vinden, maar uiteindelijk bepaalt de klant of je daadwerkelijk waarde levert en aanstekelijk bent

Martijn Baak, directeur Conclusion Consulting

In 2022 wéér een stapje beter

Waar we in 2020 al een supermooie klantscore van 8,3 kregen, was in 2021 de waardering nóg hoger. Klanten belonen ons werk met een 8,5. Dat maakt ons trots en laat zien dat we op de goede weg zijn. Tegelijkertijd laat het zien dat er nog altijd ruimte voor verbetering is. In 2022 doen wij er dan ook alles aan om samen klaar te zijn voor morgen en ver daarna.

De energie waarmee hij voor zijn afdeling en het resultaat blijft gaan, is wat mij betreft ongeëvenaard

Klantbeoordeling in 2021

Is jouw organisatie klaar voor de toekomt?

Wij zetten de stip op de horizon en staan in voor succes!

Martijn Baak Conclusion Consulting

Martijn Baak

Directeur
mbaak@conclusion.nl