• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Meer over de producten waarmee we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Waar we je mee ondersteunen

  • Over Bright Alley, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Bright Alley

Over ons

Eigenzinnige professionals die willen weten hoe het zit. Kaders maken ons creatief

Zet medewerkers in beweging

Bright Alley draagt bij aan het succes van jouw organisatie met oplossingen die ervoor zorgen dat werknemers kunnen excelleren. 40 experts in didactiek, (game)design, user experience en learning technology helpen jou je missie waar te maken. Scherp, disruptief en onbevangen. 

Deze oplossingen zijn bijvoorbeeld een e-learningmodule, serious game, learning app, VR-ervaring. Of combinatie van deze oplossingen. Dit doen we op uiteenlopende thema’s zoals onboarding, veiligheid, informatiebeveiliging, adoptie van nieuwe systemen of processen, compliance, medewerkersbetrokkenheid, hospitality en specifieke vakkennis.

Op ons kantoor hangt een fijne, veilige sfeer en (toen er nog geen Corona was) een productieve vibe. De diverse disciplines werken samen (met klanten) aan projecten, en ontspanning vind je bij onder meer aan de tafelvoetbaltafel, tijdens een potje Mario Kart, loungend op ons dakterras op de 22e verdieping (uitzicht!) of wanneer je een rondje wandelen langs de forten van Utrecht.  We lunchen met collega’s van de diverse werkmaatschappijen van Conclusion in ons restaurant. Zeker noemenswaardig is het uitzicht vanaf de 19e verdieping waar wij werken: aan de ene kant kijk je over heel Utrecht uit, aan de andere kant richting het FC Utrecht stadion en de Utrechtse Heuvelrug. Maar dat is natuurlijk alleen als je niet naar je scherm kijkt...

Onze mensen

Eefje Albers, directeur, vertelt: "Bright Alley is gespecialiseerd in medewerkers in beweging brengen. Zo helpen wij klanten met diverse vragen; van onboarding tot compliance. Dat doen we met multidisciplinaire teams waar iedereen in de projecten zijn eigen expertise kwijt kan. Ik vind het mooi om te zien dat we elkaar inspireren en telkens met oplossingen organisaties echt verder helpen."

Keurmerken

NRTO

Bright Alley is lid van de vereniging Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) en conformeert zich aan de Gedragscode Beroep en Bedrijf van de NRTO.

ISO 9001-2015

Bright Alley is ISO 9001-2015 gecertificeerd.

Kijkje achter de schermen?

Ons Instagram-account gebruiken we om potentiële medewerkers, klanten, maar feitelijk iedereen een inkijkje te geven van het werken bij Bright Alley. In jargon ook wel #agencylife genoemd. We nodigen je van harte uit zelf een kijkje te nemen op @brightalley_nl. En je weet het: volg en like!

Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security