Workshop op de Articulate Gebruikersdagen

Bright Alley gaf de workshop 'Slide naar een nieuwe look' waarbij deelnemers zelf aan de slag gingen met het bouwen van een slider.

25 november 2019   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

workshop1 111954826842

Marloes, Learning Consultant bij Bright Alley vertelt:

Vrijdag 15 november was het weer zover. Ik zat op mijn fiets richting de Colour Kitchen in Utrecht, op weg naar de Articulate Gebruikersdagen. Klaar om samen met mijn collega Aaron in de middag een workshop te geven over sliders in Articulate Storyline. In de ochtend hadden we tijd om zelf workshops te volgen. We hebben inspiratie opgedaan over het bouwen van een codewoord, het inzetten van een online escape room en het creëren van animated gifs.

Tijdens de lunch wisselden we ervaringen uit met andere bezoekers, en daarna was het tijd om onze workshop voor te bereiden. Al snel waren alle stoelen bezet. Tijdens de workshop ging iedereen zelf aan de slag met het bouwen van een slider: een X-ray die over een persoon heen gaat. Daarna hebben we de do’s en don’ts besproken en ideeën uitgewisseld voor het inzetten van deze interactievorm. Achteraf kregen we enthousiaste opmerkingen en feedback. Zelfs in het weekend kregen we nog leuke reacties van mensen die de sliders direct toepasten. 

Al met al een geslaagde dag! 

Wil je meer weten over deze workshop?  Bel of mail gerust!

Marloes Berkers

Wil je sparren over sliders?

Neem even contact op

Eefje Albers

Eefje Albers

Directeur
eefje.albers@brightalley.nl