Fleur Terberg - Projectmanager

Projectmanager Fleur heeft het naar haar zin bij Bright Alley. “Onze oplossingen hebben bij de klant veel impact. Daar doe ik het voor!”

24 november 2019   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

Fleur 1 111960104335
Even kort voorstellen

Ik ben Fleur, Projectmanager bij Bright Alley en 27 jaar. Sinds november 2018 kom ik elke dag met mijn fietsje naar de hoge toren van Conclusion waar Bright Alley onderdeel van is. Als projectmanager werk ik aan allerlei type projecten voor verschillende klanten. Mijn rol is van A-Z weten hoe het project ervoor staat, wat de volgende stappen zijn die we nemen en deze samen met het team tot uitvoering brengen. 

Ieder project starten we met een interne en een externe kick-off. Hierin bespreken we de projectaanpak, scope, risico’s en maken we afspraken over technische specs. Binnen een project houd ik de scope in de gaten, zorg dat deadlines worden gehaald en plan wekelijkse stand-ups met het hele projectteam en de klant. Bij belangrijke opleveringen of problemen schuif ik bij de learning consultant aan op locatie om samen met de klant tot een oplossing te komen. Het klantcontact vind ik het leukste, een tevreden klant is een tevreden Fleur. Nadat een project is afgerond gaan we ook altijd nog even bij de klant langs om te vieren dat we een gaaf product hebben neergezet. Tof om te zien hoeveel impact onze oplossingen hebben bij onze klanten!

Waarom heb ik gekozen voor Bright Alley? 

Voordat ik bij Bright Alley kwam werken, werkte ik als projectmanager bij een bureau dat zich bezighield met merkactivatie en strategie. Ik wilde graag naar een groot en corporate bedrijf. Ik dacht: Bright Alley is onderdeel van Conclusion, daar ben ik wel benieuwd naar. Maar wat zo leuk is, is dat Bright Alley klein én groot is. Aan de ene kant zijn we onderdeel van het grote en solide Conclusion. Aan de andere kant zijn we een kleine club van 40 man waar iedereen elkaar kent en losjes en informeel met elkaar omgaat. 

Wat maakt werken bij Bright Alley bijzonder voor mij?

Bright Alley is creatief, jong en dynamisch. Bright Alley gaat mee met de ontwikkelingen in de markt die op dit moment spelen zonder een gedegen basis uit het oog te verliezen. Bijna niets is te gek. Het tempo ligt hoog, we bouwen toffe oplossingen en niets doen we alleen: daar houd ik wel van!

“Onze oplossingen hebben bij de klant veel impact. Daar doe ik het voor!”

Fleur Terberg

Ik werk al een tijdje aan een heel gaaf project voor een groot advocatenkantoor op de Zuidas. Samen met hen ontwikkelen we een oplossing waarbij we Near Field Communication (NFC) inzetten. NFC is een contactloze communicatiemethode, die nieuwe medewerkers helpt om snel up-to-speed te raken voor bijvoorbeeld inhousedagen, introductiedagen of presentaties. Door middel van deze location based learning gebruik je de fysieke ruimte van een werkplek. Wat dit project zo leuk maakt om projectmanager van te zijn? We werken op een volledige agile manier aan dit project. Voor mij was dit een relatief nieuwe manier van werken. Het is leuk om dit soort projecten voor grote klanten te doen, ik leer er veel van en tegelijk maken we iets te geks met mijn team.

Wil je meer weten over werken bij Bright Alley?

Neem even contact op

Eefje Albers

Eefje Albers

Directeur
eefje.albers@brightalley.nl