Tijd voor een feestje: Bright Alley is door Effectory onderscheiden als World-class Workplace 2023-2024!

Bright Alley en Effectory maken met veel genoegen bekend dat Bright Alley is onderscheiden als World-class Workplace 2023-2024. Dit keurmerk is een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap en onderstreept de inzet van Bright Alley om de bevlogenheid onder huidige en toekomstige medewerkers te bevorderen.

11 juli 2023   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

Alle Bright Alleyérs toosten met elkaar met een smoothie in de hand

Organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd presteren beter.

Effectory is 15 jaar geleden begonnen met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap, omdat zij geloven dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. En dat medewerkers het verschil maken. En daar staan we als Bright Alley helemaal achter!

Bright Alley heeft een organisatiebreed survey gehouden waarin onze collega’s werd gevraagd hun eigen bevlogenheid en het werkgeverschap van de organisatie te beoordelen. Bright Alley is uitgeroepen tot World-class Workplace omdat de eNPS- (employer Net Promotor Score) en werkgeverschapsscores boven de regionale benchmark liggen. De benchmarks van Effectory worden bepaald aan de hand van miljoenen antwoorden van medewerkers over de hele wereld. Zo weten we dat onze hoge ranking is gebaseerd op een betrouwbare en zeer uitgebreide dataset.

Oscar van der Horst, Head of People & Operations:
Dit raakt wat mij betreft de kern. – Samenwerken in projectdynamiek met gedreven mensen is geweldig, maar    niet altijd makkelijk. Daar moeten we dagelijks met elkaar doorheen navigeren.
Deze erkenning laat zien dat het team de koers steunt en het ze in staat stelt hun vak vol passie uit te voeren. Het is daarnaast een bevestiging van wat we geloven; namelijk dat medewerkers de basis van het onderscheidend vermogen van een organisatie zijn. Deze erkenning bevestigt dat we echt trots mogen zijn op wat we samen neerzetten.”

afbeelding van certificaat world class work place met op de voorgrond een hand die  toost met een smootihie

Over World-Class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop. Organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

Ook op zoek naar een fijne werkplek?

Neem even contact op.

Close up Eefje Albers

Eefje Albers

Directeur Bright Alley
eefje.albers@brightalley.nl