Kijk mee met Tesse, Business Developer

“Wat me zo aantrekt in Bright Alley zijn de energieke, creatieve omgeving en manier van werken.”

8 december 2021   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

Tesse wijst tijdens een presentatie op een whiteboard
Even kort voorstellen

Ik ben Tesse, 37 jaar, en sinds april 2021 Business Developer Producten bij Bright Alley. Voordat ik bij Bright Alley kwam, heb ik zo’n 11 jaar gewerkt bij een grote Nederlandse bank. Ik heb daar bij veel verschillende afdelingen, programma’s en projecten gewerkt, waar ik vaak verantwoordelijk was voor de interne communicatie. Ik heb er een superleuke tijd gehad, maar op een gegeven moment was ik toe aan een andere omgeving.

Mijn overstap van klant naar leverancier

Bright Alley kende ik al uit mijn tijd bij de bank. Toen ik bij de compliance-afdeling werkte ben ik een paar jaar content owner geweest voor één van de producten van Bright Alley, de PowerApp. Dat is een continuous learning app die het kennisniveau van medewerkers continu op peil houdt. Zo kende ik de producten en werkwijze van Bright Alley al een beetje en leerde ik er leuke mensen kennen. Bright Alley kwam als eerste in me op, toen ik op zoek ging naar een andere functie.

Wat me zo aantrekt in Bright Alley zijn de energieke, creatieve omgeving en manier van werken. Geen dag en geen klant zijn hetzelfde en collega’s hebben een enorme drive om er ook voor die klant te zijn. Dat ik de ins en outs van de PowerApp al kende, scheelt natuurlijk, aangezien ik me in mijn rol voornamelijk met de PowerApp en de  OnFire onboardingsapp bezig houd.

Wat mijn werk zo leuk maakt

Ik heb gezien hoe goed de PowerApp werkt in de praktijk, en begrijp daardoor ook hoe het andere klanten kan helpen. Ik vind het leuk om op die manier mijn kennis en ervaring met de klantzijde te delen met andere klanten. Hoe communiceer je bijvoorbeeld over een nieuwe leeroplossing binnen je organisatie? Wel of niet verplichten? Hoe motiveer je collega’s om er gebruik van te maken? Dat zijn vragen waar ik graag over meedenk, omdat ik er zelf ook vaak mee te maken heb gekregen.  Ik merk dat klanten dit ook erg waarderen. Wanneer ik een klant zo verder heb kunnen helpen, krijg ik daar echt energie van!

Jasper Leunk, Head of Strategy Bright Alley: "We zijn blij met Tesse als aanwinst. Haar klant- en domeinkennis (zoals compliance) en het feit dat ze de PowerApp al zeer goed kende gaven een vliegende start. Overigens: we zoeken nog meer business developers !"

Interesse om bij Bright Alley te werken? Bekijk onze vacatures.

Meer weten over werken bij Bright Alley?

Neem even contact op!

Close up Eefje Albers

Eefje Albers

Directeur Bright Alley
eefje.albers@brightalley.nl