Sytse van de Wal – Learning Consultant

In onze reeks ‘nieuwe medewerkers’ stelt ook Sytse zich graag aan je voor. Zowel door het meer inhoudelijke werk als de sfeer voelt hij zich bij Bright Alley al helemaal thuis.

2 januari 2024   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

Portretfoto van Sytse van de Wal

Hi! Ik ben Sytse, ik werk sinds vorig jaar september als Learning Consultant bij Bright Alley. Na mijn studie Opleidingskunde heb ik twee jaar gewerkt als e-learningontwikkelaar voordat ik bij Bright Alley terecht ben gekomen. De wereld van e-learning is mij dus zeker niet vreemd.

Tijdens mijn vorige baan was ik vooral bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van templates voor e-learningmodules. Dat was leuk maar toch mistte ik iets. Ik wilde mij namelijk ook met de didactische kant van het ontwikkelproces bezighouden. En gelukkig kan dit binnen Bright Alley! In mijn rol als Learning Consultant ben ik van de start tot het einde van een project betrokken. Beginnen met de leerdoelen en eindigen met de oplevering van bijvoorbeeld een toffe module vol spelelementen is wat ik erg leuk vind. Dat ik graag spelelementen toevoeg aan een module, komt niet zomaar ergens vandaan. In mijn vrije tijd speel ik veel spelletjes en gooi ik alles in de strijd om te winnen! Ik weet dus ook uit eigen ervaring wat je kunt doen om iemand te motiveren.

Het is niet alleen de inhoud van het werk dat me aanspreekt. Ik ben ook gevoelig voor de sfeer binnen een bedrijf. En toen ik bij Bright Alley begon, merkte ik het meteen: ik ga mij hier wel thuis voelen!

Meer weten over werken bij Bright Alley?

Close up Eefje Albers

Eefje Albers

Directeur Bright Alley
eefje.albers@brightalley.nl