Sjoerd Bohnen - Business Developer

"De wereld van het menselijk gedrag die samenkomt met het digitale/IT-aspect, maakt dat ik goed op mijn plek zit bij Bright Alley"

11 januari 2023   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

Sjoerd Bohnen

Even kort voorstellen

Ik ben Sjoerd Bohnen, 26 jaar en sinds februari 2022 Business Developer bij Bright Alley. Voordat ik bij Bright Alley begon, heb ik een aantal jaar gewerkt in de IT maar op een of andere manier heeft het gedrag van mensen, ook in zakelijke context, mij altijd al enorm gefascineerd.  Waarom vertoont iemand bepaald gedrag, hoe krijg je mensen (echt) mee en hoe maak je verandering effectief? Dat deze wereld samenkomt met het digitale/IT-aspect, maakt dat ik goed op mijn plek zit bij Bright Alley.

Wat Bright Alley zo uniek maakt


Bright Alley is uniek in zijn soort. Het klinkt misschien cliché, maar de passie, energie, creativiteit en daadkracht waarmee wordt gewerkt, heb ik eerder nog niet zo mogen ervaren. De diversiteit bij onze opdrachtgevers maakt geen dag hetzelfde. De ene vraag complexer of groter dan de ander, ik ken Bright Alley inmiddels als een team van professionals die staan voor kwaliteit en met niets minder dan dat genoegen nemen.

Integer en transparant, zo zou ik samenwerken met Bright Alley willen omschrijven. Wanneer we een organisatie verder kunnen helpen zijn we eerlijk in hoe we dat wel en niet kunnen (of willen) doen. Voor mij is dat de manier om duurzame klantrelaties aan te wakkeren en te behouden – dat geeft onwijs veel energie. Ik vind het daarnaast prachtig om, samen met het team, grote organisaties in Nederland (en internationaal) bij te mogen staan in het behalen van hun doelstellingen.

Meer weten over werken bij Bright Alley?

Neem contact met ons op.

Close up Eefje Albers

Eefje Albers

Directeur Bright Alley
eefje.albers@brightalley.nl