Scarlet Maassen - Designer

We zijn ontzettend blij dat we de afgelopen periode een aantal nieuwe collega’s hebben mogen verwelkomen. Inmiddels hebben ze hun plek binnen Bright Alley gevonden, en kunnen ze niet wachten om hun ervaringen en ambities met jullie te delen. In de komende periode stellen ze zich daarom graag aan je voor.  

We beginnen met Scarlet. Zij vertelt waarom design echt haar vak is. 

22 januari 2024   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

Portretfoto van Scarlet

Mijn naam is Scarlet Maassen. Designer bij Bright Alley sinds 1 september 2023. Met 3 diploma’s van het Grafisch Lyceum Utrecht en afgestudeerd als Communicatie en Multimedia Designer (HU) ben ik echt een fanatieke vormgever. Ik ben 30 jaar en woon in het Utrechtse Leidsche Rijn met mijn vriend en twee katten.

Leren is een mooi en vaak uitdagend proces. Er zijn zoveel verschillende manieren om te leren. Waar ik als designer mij vaak mee bezighoud zijn het concept, illustratie, gebruikerservaring en de esthetische kant van design. De meest interessante methode om mee te werken, vind ik gamification. 

Ik heb een veel gebruikte game-pc en Nintendo Switch, en zelfs tijdens het spelen ben ik aan het analyseren; hoe ziet het eruit, wat zijn de patronen waarin de designers van de game mij in begeleiden en hoe zouden ze de storytelling hebben ontwikkeld? Ondertussen laat ik me helemaal onderdompelen in de wereld waarin ik mij bevind.

Illustreren doe ik zowel digitaal als op papier, en ook vaak voor de ontspanning en voor mezelf. Naast mijn passie voor illustratie en interesse in gamification, lijkt het mij tof om me meer te verdiepen in 3D en animatie. En dat komt goed uit, want bij Bright Alley krijg ik de ruimte om mijzelf daarin te ontwikkelen. 

Meer weten over werken bij Bright Alley?

Neem contact op!

Close up Eefje Albers

Eefje Albers

Directeur Bright Alley
eefje.albers@brightalley.nl