Pascal Langen - Projectmanager

Afgelopen jaar kwam Pascal ons PM-team versterken. Maak kennis met hem.

1 februari 2023   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

Foto van onze projectmanager Pascal

 Ik ben Pascal, 41 jaar en sinds mei 2022 werkzaam bij Bright Alley als projectmanager. In het verleden heb ik in de horeca, het toerisme en in de IT-branche verschillende rollen mogen vervullen. Afgelopen jaar zocht ik een nieuwe dynamische omgeving waarbij ik mijn projectmanagement skills verder kan ontwikkelen. Bright Alley kwam vervolgens op mijn pad. Een energieke organisatie in digital learning die mooie leeroplossingen creëert. Een bedrijf waar ik mij gelijk thuis voelde.

Klanten ontzorgen

Als projectmanager werk ik aan toffe projecten voor verschillende opdrachtgevers. Ik ben verantwoordelijk voor de interne en externe afstemming, de projectplanning en het bewaken van de voortgang, scope en het budget van de projecten. Het leukste aan mijn werk vind ik het ontzorgen van klanten en het werken in teamverband. Als projectmanager streef ik altijd naar het creëren van projectsucces. Dat bereik ik als de betrokken partijen tevreden zijn met het resultaat. Van mij wordt verwacht dat ik het hele speelveld beheers. Dat geeft veel energie! Het bezoeken van klanten op locatie maakt mijn werk extra leuk.

Van VR tot totaaloplossingen

Wat me zo aantrekt in Bright Alley zijn de energieke, creatieve omgeving en manier van werken. Geen dag is hetzelfde en collega’s hebben een enorme drive om een mooi eindproduct op te leveren. Met een diversiteit aan expertises bij Bright Alley, kan alles wat we beloven daadwerkelijk waargemaakt worden. Van (VR) games tot aan totaaloplossingen. Ik kijk ernaar uit om samen met het team nog vele toffe projecten neer te zetten.

Wil je meer weten over werken bij Bright Alley?

Neem even contact op.

Close up Eefje Albers

Eefje Albers

Directeur Bright Alley
eefje.albers@brightalley.nl