Ministerie BZK tekent raamcontract met Bright Alley

Bright Alley gaat leerinterventies realiseren voor Rijksambtenaren zodat zij zich kunnen ontwikkelen op gebied van digitalisering, informatieveiligheid en IT.

26 mei 2020   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

Gebouw ministerie BZK

De wereld verandert - hoe blijf je bij?

De wereld om ons heen verandert razendsnel, steeds meer gebeurt digitaal. Dat raakt iedereen. Doordat het werk verandert. Maar ook de manier waarop we leren. Deze ontwikkeling heeft ook invloed op het werk van de Rijksambtenaar. Bijvoorbeeld door robotisering, kunstmatige intelligentie en datagedreven werken zal zijn of haar werk de komende jaren veranderen. Maar, hoe zorg je ervoor dat iedereen op de hoogte is van deze relevante ontwikkelingen? En hoe beïnvloeden deze ontwikkelingen het werk precies?

Duurzame samenwerking

De Rijksacademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid (RADIO , onderdeel van Ministerie BZK), zette deze uitdagende vraag uit in de markt. Bright Alley kwam hierbij als winnaar uit de bus! Vorige maand tekenden we een drie- tot zesjarig raamcontract om de samenwerking te bekrachtigen. In de komende jaren gaan we er samen voor zorgen dat Rijksambtenaren zich verder kunnen ontwikkelen op het gebied van digitalisering, informatieveiligheid en IT. Gericht op de relevante ontwikkelingen waarmee ze in hun werk te maken kunnen krijgen. Dit pakken we aan via een creatief proces waarin we een breed scala aan online leeroplossingen creëren.

Ik ben enorm trots dat we het Ministerie BZK mogen helpen met deze interessante vraag. We zijn als Bright Alley specialist in het neerzetten van leeroplossingen die ervoor zorgen dat medewerkers telkens beter worden. Hierbij zijn we onderdeel van Conclusion, de dienstverlener op gebied van digitalisering. Mooi om te zien hoe in deze opdracht beide werelden samen komen. Wij zijn inmiddels uit de startblokken en kijken uit naar een succesvolle samenwerking de komende jaren

Eefje Albers

Directeur Bright Alley

Eefje presenteert

Medewerkers meenemen in de snel veranderende digitale wereld?

We denken graag met jullie mee.

Eefje Albers

Eefje Albers

Directeur
eefje.albers@brightalley.nl