Marloes Berkers - Learning Consultant

"In dit bedrijf kan ik mijn onderwijskundige ideeën kwijt voor het maken van leeroplossingen die het leren leuk maken."

25 oktober 2019   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

marloes 13 111957612753
Even kort voorstellen

Ik ben Marloes, 27 jaar en een enthousiaste onderwijskundige. Ik ben sinds juli 2019 in dienst bij Bright Alley als Learning Consultant.

Waarom ben je bij Bright Alley gaan werken?

Ik ben gek op spellen en escape rooms. Waarom escape rooms? Er zitten veel leerelementen in, zoals rekensommen, verbanden leggen en samenwerken. Het is mijn droom om een leeroplossing te ontwikkelen in de vorm van een escape room en daarmee plezier in de mensen op te roepen. 

Op de site van Bright Alley las ik dat zij dit idee ook hebben ingezet. Daar wilde ik meer over weten! Ik ging op gesprek en kwam erachter dat Bright Alley veel verschillende leeroplossingen ontwikkelt. Per klantvraag wordt bekeken welke leeroplossing het beste past. Bright Alley werkt daarbij nauw samen met de klant. De klant wordt gevraagd om input en ideeën, zodat de oplossing goed aansluit bij de organisatie. Hierdoor ontwikkel je een product mét de klant in plaats van voor de klant.

“Niet zomaar tekst lezen op een scherm, maar juist alles opzij zetten om dat volgende level te halen!”

-

Terwijl ik van het uitzicht over Utrecht genoot in de lift van de 19e naar beneden, had ik er een goed gevoel over. In dit bedrijf kan ik mijn onderwijskundige ideeën kwijt voor het maken van leeroplossingen die het leren leuk maken.

In mijn eerste weken werd dit gevoel steeds sterker. Op mijn eerste dag werkte ik al direct mee aan een gaaf project. We ontwikkelden nieuwe werkvormen, gebaseerd op gamification. Denk bijvoorbeeld aan tijdsdruk of een level hoger komen. Hierdoor ben je op een andere manier bezig met de leerstof. Niet zomaar tekst lezen op een scherm, maar juist alles opzij zetten om dat volgende level te halen! 

WAT MAAKT WERKEN BIJ BRIGHT ALLEY BIJZONDER VOOR JOU?

De sfeer in het team. Vanaf het moment dat ik naar binnen liep voelde ik me betrokken. “Marloes, zullen we een kop koffie drinken?” “Doe je mee met een potje Mario Kart?” “Wil je me helpen door deze app te reviewen?” Ik voelde dat iedereen voor elkaar klaar staat in dit team. Iedereen zorgt samen voor die goede sfeer, waarbij gezelligheid ook heel belangrijk is. En dit heeft een positieve invloed op de samenwerking. Ik merk dat mijn collega’s elkaar gemakkelijk een vraag stellen, met elkaar meedenken, maar ook kritisch durven te zijn op elkaar. Ik voelde me al snel thuis! 

JOUW BEST BEWAARDE GEHEIM…

…is wat er gebeurt in Doloris. Als ik enthousiast ben, wil ik er graag alles over vertellen. Maar in dit geval verklap ik niets. Je moet het zelf meemaken!

Wil je meer weten over werken bij Bright Alley?

Neem even contact op

Eefje Albers

Eefje Albers

Directeur
eefje.albers@brightalley.nl