Jouw medewerker als sleutel tot succes!

Bij Bright Alley zijn we ervan overtuigd dat 'medewerkers de sleutel tot succes zijn'. Tijdens het 4NG klantevenement eerder deze maand hebben onze collega’s Sjoerd Bohnen, Mirthe Mangnus, Diederick Krijnen en Oscar van der Horst deze overtuiging in actie laten zien. 

28 juni 2023   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

Een doos volg quick reference cards met sleuteltjes daaraan bevestigd

Bij binnenkomst op het event kregen de klanten een sleutelbos met meerdere codes die hen toegang gaven tot een ruimte vol innovatieve oplossingen: Van de OnFire-app tot inspirerende klantcases en onze creatieve thinking werkwijze. We hebben laten zien hoe hun medewerkers met behulp van onze oplossingen het verschil kunnen maken.

 Naast onze eigen ruimte konden klanten ook langs bij de andere 4NG-labels, en kregen ze op deze manier inzicht in de trends op gebied van digital experience. Dat allemaal in een gezellige festivalomgeving, compleet met heerlijke versnaperingen. Wat wil je nog meer? 

 Er zijn veel manieren om jouw medewerkers in beweging te krijgen. Benieuwd welke sleutel tot succes voor jullie zou werken? Neem dan gerust contact op.

Toehoorders zitten onder een tent en luisteren naar een presentatie tijdens het Trend Festival
Sjoerd staat klaar met open armen om de klanten te ontvangen
Alles staat klaar voor de presenatie: laptop, mobiel, quick reference cards en sleuteltjes

Wil je jouw medewerkers in beweging zetten?

We denken graag met je mee. Neem even contact op.

Close up Eefje Albers

Eefje Albers

Directeur Bright Alley
eefje.albers@brightalley.nl