Joris van der Laan - Learning Consultant

Joris werkt als Learning Consultant en vertelt hoe het werken bij Bright Alley hem bevalt.

20 november 2019   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

Joris leert van een collega  de kneepjes van het online vak
Kort voorstellen 

Joris van der Laan, 24 jaar, Learning Consultant. In dienst sinds januari 2019, daarvoor stagegelopen sinds september 2018.

Waarom heb je gekozen voor Bright Alley?

Op de stagemarkt van onze master gaf Bright Alley een presentatie. Zij stelden ons de vraag om na te denken over dilemma’s die je in het werk van learning consultant tegen kan komen. Ik kreeg zo echt een beeld van Bright Alley en het werk dat zij doen. Vooral de vette opdrachten bij de mooie klanten spraken mij enorm aan. 

Wat maakt werken bij BA bijzonder voor jou?

Tijdens mijn stage mocht ik al heel snel meedraaien in projecten voor echte klanten. Zo ging ik mee naar de Gemeente Rotterdam. Daar merkte ik dat ik ook echt dingen kon toevoegen aan het project! Heel gaaf om meteen die ervaring met de praktijk te krijgen. Tijdens mijn stage merkte ik steeds meer hoe leuk het mij zou lijken om hier te mogen blijven. Aan het einde van mijn stage werd mij die kans ook geboden, ik kreeg een contract! Nu werk ik hier een half jaar en heb ik al aan diverse projecten meegewerkt. Zo heb ik twee modules mogen maken voor een klant waar Bright Alley veel leeroplossingen ontwikkelt. Ook ben ik mee geweest naar verschillende klantgesprekken om mee te denken over hun vraagstukken en potentiële leeroplossingen.

Joris   facebook 111968148972

We werken hier lekker vlot, geen eindeloze meetings! Maar als ik iemand nodig heb of iemand heeft mijn input nodig dan haken we altijd snel aan. De ene dag ga ik naar Nationale Nederlanden om de inhoud van een module te bepalen, de volgende dag werk ik mee aan een concept voor een nieuwe leerlijn bij weer een andere klant. Die diversiteit maakt elke dag weer leuk!

Elke dag leer ik nieuwe dingen en ik krijg ook de ruimte om dit leerproces door te maken. Ik vind het bijzonder hoe bereid mijn collega’s zijn om met mij mee te denken! Deze collegialiteit is een van de hoofdredenen waarom ik denk dat Bright Alley zo goed bij mij past. Al vanaf de eerste dag dat ik bij Bright Alley rondloop merk ik dat mijn bijdrage gewaardeerd wordt. Als je net van je opleiding komt denk je snel dat je alles nog moet leren, maar onbewust kun je al heel veel! Ik waardeer het enorm dat dit vertrouwen er bij Bright Alley ook vanaf het begin al is. Als ik terugkijk op het eerste half jaar vind ik het bijzonder om te zien hoeveel ik al geleerd heb. Een lijn die ik graag nog lang blijf doorzetten.

Wil je meer weten over werken bij Bright Alley?

Neem even contact op

Eefje Albers

Eefje Albers

Directeur
eefje.albers@brightalley.nl