De stap van productleverancier naar servicepartner

Als marktleider helpt Cordstrap haar internationale industriële klanten om het vervoer van hun goederen veiliger te maken door het inzichtelijk maken van de risico’s en bieden van advies, oplossingen en implementatiesupport. Hun ambitie voor de toekomst is om meer een servicepartner te zijn voor hun klanten in plaats van enkel een oplossingenleverancier. Dit betekent ook dat medewerkers hun vaardigheden moeten uitbreiden; welke kennis en skills hebben zij al wel, en waar zullen ze zich op moeten ontwikkelen om deze ambitie van Cordstrap waar te maken?

8 juni 2023   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

Cordstrap legt bij de een machine uit aan medewerkers Bright Alley hoe de machine werkt

Een goede basis via creative thinking

Cordstrap vroeg ons met hen mee te denken over dit interessante vraagstuk: Hoe zetten we een programma op zodat we medewerkers optimaal faciliteren in deze transitie? Om een goede basis te leggen, zijn we gestart met onze creative thinkingfase.

 Afgelopen maand liepen wij vol verwondering in hun pand in Oostrum met indrukwekkende machines. Met een uitgebreide rondleiding dompelde Cordstap ons onder in hun business en kregen we een eerste gevoel bij wat ‘protection engineering’ inhoudt.

 Aansluitend hadden we een interactieve effectensessie met werknemers over de hele wereld waarin we het uiteindelijke effect van het programma bepaalden. De komende periode brengen we de doelgroep in kaart via interviews en verkennen we via een inhoudsanalyse welke kennis en skills het programma moet bevatten. Tenslotte verzamelen we in een ideationsessie ideeën om tot een pakkend concept te komen.

 Met de uitkomsten van deze sessies hebben we een stevige fundering om te bepalen welke interventies het best passen om Cordstrap te helpen hun ambitie te realiseren.

Team van Bright Alley staat helemaal klaar voor de rondleiding in de grote hal van Cordstrap
Vier voeten in veiligheidsschoenen in een rondje klaar voor de rondleiding
Medewerkers krijgen rondleiding in de enorme hal van Cordstrap vol met materialen en machines
Jeanne-Marie en Marjolein bekijken de opgeslagen producten eens van dichtbij

Wil je ook jouw medewerkers in beweging zetten?

Neem contact op en we denken graag mee.

Close up Eefje Albers

Eefje Albers

Directeur Bright Alley
eefje.albers@brightalley.nl