Medewerker in transitie

Webinar: Digitale transformatie en change management, hoe zorg je dat jij slim meebeweegt in de verandering, welk LMS past nu bij jouw organisatie?

17 oktober 2019   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

Twee ogen kijken naar de toekomst

Leren adapteren is een noodzaak

Digitale intelligentie, future work skills, 21st century skills… termen die op dit moment volop in de belangstelling staan. Dat de opkomst van technologie de maatschappij en ons werk sterk heeft veranderd is een feit. De actuele gebeurtenissen zullen de digitalisering van onze samenleving alleen nog maar meer in een stroomversnelling brengen. Werk en functies veranderen mee met de ontwikkelingen van de kennis- en netwerksamenleving. Het management van organisaties merkt dat zij hun medewerkers moeten laten meebewegen naar een nieuwe en andere realiteit.

Hoe kun je als organisatie anticiperen op deze ontwikkelingen, gebruikmakend van het adaptief vermogen van medewerkers? Wat vragen de komende veranderingen van mensen, hun veerkracht en hun skills? Oftewel, hoe ga jij om met actuele uitdagingen om het beste uit jezelf en uit je organisatie te halen?

Webinar: de nieuwe mens

Bright Alley zet mensen in beweging door het creëren van oplossingen die bijdragen aan het succes van organisaties. Oplossingen die ervoor zorgen dat werknemers zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarbij zoeken we samen met de opdrachtgever naar oplossingen voor performance-uitdagingen en het te behalen resultaat.

Net als Conclusion Learning Centers en Conclusion Implementation, zijn we onderdeel van het ecosysteem van Conclusion. En, ‘transformatie’ ligt in de genen van ons ecosysteem besloten. Tijdens het interactieve webinar ‘21st Century Skills | De nieuwe mens’ geven we organisaties samen antwoord op de vragen: 

  • Digitale transformatie en change management. Wat is jouw rol in de nieuwe (digitale) realiteit en hoe sorteer je daarop voor?
  • Niets duurt voort behalve verandering. Hoe zorg je dat jij slim meebeweegt in de verandering?
  • De skills van morgen ontwikkel je vandaag. Welk Learning Management System past nu bij jouw organisatie? 

Meer weten over hoe wij jou kunnen helpen bij verandering?

Neem even contact op

Portretfoto van Sjoerd

Sjoerd Bohnen

Business Developer
sjoerd.bohnen@brightalley.nl