Bright Alley weer ISO 9001:2015 gecertificeerd!

Bright Alley is de specialist op het gebied van employee performance; wij helpen organisaties met het ontwerpen en ontwikkelen van (digitale) leeroplossingen en stellen medewerkers in staat het meeste uit zichzelf en hun werk te halen. Dat is maatwerk en daarmee iedere keer anders.

20 april 2022   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

Mirthe showt trots het ISO certificaat

Kern van ons werk is de kwaliteit die we met onze oplossingen willen leveren. Dit begint bij onze eigen organisatie.

Naast Bright Alley heeft ook voormalig zusterbedrijf Conclusion Learning Centers de ISO 9001 certificering gecontinueerd. Conclusion Learning Centers is in 2023 overgenomen door Archipel Academy. Een overzicht van al onze certificeringen, waaronder NRTO en FSQS-NL vind je hier.

Kwaliteit en het streven naar de beste mogelijke oplossing binnen de projectkaders zit echt in onze vezels. Dat klinkt natuurlijk geweldig – en dat is het ook, maar in de praktijk vraagt het enorm veel flexibiliteit en creativiteit van het team. We nemen verantwoordelijkheid en zijn kritisch naar elkaar, onze processen en onze producten. Hoe kan het beter? Nu en morgen? Het behalen van de ISO 9001:2015 certificering is een mooie erkenning van deze houding en werkwijze en een groot compliment voor al de energie die onze collega’s hier dagelijks insteken.

Oscar van der Horst

Head of People & Operations, Bright Alley

Oscar van der Horst

Meer weten over Bright Alley

Neem even contact op.

Close up Eefje Albers

Eefje Albers

Directeur Bright Alley
eefje.albers@brightalley.nl