Bright Alley stapt aan boord bij 4NG, Conclusion’s digitale bureaugroep

Inhoud, expertise en dynamiek maken Bright Alley en 4NG een perfecte match 

Per 1 januari is Bright Alley, expert in maatwerk digitale leeroplossingen, onderdeel geworden van 4NG, de digitale bureaugroep binnen Conclusion. 4NG helpt organisaties op elk gebied van de digitale klantreis en gebruikerservaring. Met experts in didactiek, (game)design, user experience en development, is Bright Alley een perfecte match met 4NG. Bright Alley is sinds 2002 onderdeel van moederbedrijf Conclusion en telt 30 medewerkers.

6 februari 2023   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

Foto Bright Alley

Eefje Albers, Directeur bij Bright Alley: “Door ons aan te sluiten bij 4NG, ontstaan er veel nieuwe kansen. 4NG zet in al haar oplossingen de klant centraal; Bright Alley zet op haar beurt de medewerker centraal. Onze manieren van denken sluiten naadloos op elkaar aan. 4NG is een groep met kennis op het gebied van UX, UI, development en digitale innovatie, waardoor het voelt als thuiskomen. Ik kijk ernaar uit samen op te trekken bij klantvragen en de kwaliteit van onze oplossingen nog verder te verhogen.”  

Oscar van der Horst, Head of People & Operations bij Bright Alley: “We sluiten ons aan bij een netwerk van gelijkgestemden. Zowel qua inhoud, expertise als qua dynamiek is er een match. We delen dezelfde interesses en hebben dezelfde belangen: we willen met een enthousiaste groep mensen zorgen voor een digitale ervaring die motiveert en inspireert.” 

Ton Renes, oprichter van 4NG: “Met Bright Alley halen we een nieuwe skillset aan boord: het specialisme digital learning. Bovendien heeft het bureau een mooi klantportfolio in zowel het overheids- als het commerciële domein. Wij kijken continu naar waardevolle partijen die we kunnen toevoegen aan onze groep, waarbij het van belang is dat zij een leidende positie innemen binnen hun domein. Op deze manier kunnen we onze klanten nog beter, sneller en breder bedienen. We zijn dan ook trots dat Bright Alley vanaf heden onderdeel is van onze groep.”

4NG onderdeel van Conclusion 

De bedrijvengroep van 4NG is sinds 2021 onderdeel van het ecosysteem van Business Transformatie en IT-dienstverlener Conclusion. Bert Jan de Jongh, Directeur Business Transformation bij Conclusion: “De overstap naar onze digital bureaugroep is een hele mooie en logische, omdat Bright Alley zich zo omringt met gelijkgestemden. Als groep van inmiddels ruim 400 professionals, kunnen we onze Conclusion-klanten nu nog beter voorzien van samenhangende en onderscheidende oplossingen.

Over 4NG 

4NG helpt bedrijven digitaal te groeien en verder te professionaliseren. Binnen gebieden als Design & Technology, Data & Performance en Strategy werkt 4NG voor klanten als WWF, Leaseplan, Buma Stemra en Talpa. 4NG is als groep ontstaan vanuit het in 2002 opgerichte 4net interactive. Naast 4net Interactive maken ook de labels Brainbrothers (sourcing) en Nextfields (strategie & performance),  PossibilIT (Dynamic CRM, Salesforce & subscription commerce), Arlanet (Umbraco en Episerver), Netvlies (Wordpress, Drupal, Symfony), Bikkelhart (CRO en UX-design), theFactor.e (digital agency) en Nexwork onderdeel uit van 4NG. Het bedrijf telt ruim 400 medewerkers.

Over Bright Alley 

Bright Alley is leidend in de markt van maatwerk digitale leeroplossingen. Onder het motto: "We zetten medewerkers in beweging” draagt het bedrijf al ruim 27 jaar met haar oplossingen bij aan het succes van organisaties. Bright Alley zorgt ervoor dat bewustwording, kennis en gedrag op het juiste niveau komen met oplossingen als e-learning, serious games, learning apps of geïntegreerde programma’s. Ze sluiten hierbij aan op de dagelijkse werkpraktijk rond diverse thema’s zoals onboarding, safety en compliance. Het bedrijf telt circa 30 experts op het gebied van didactiek, (game)design, user experience en development.

Over Conclusion 

Conclusion is een IT-dienstverlener die opereert als bruggenbouwer tussen strategie, business en technologie. Het bedrijf onderscheidt zich door het ecosysteem van ruim 25 Nederlandse expertbedrijven op het vlak van business transformatie en IT-services. Ieder van deze bedrijven is een autoriteit op het eigen vakgebied. Gezamenlijk begeleiden zij middelgrote tot grote bedrijven en overheden op hun digitale reis naar morgen. Conclusion neemt verantwoordelijkheid voor missie- en maatschappijkritische bedrijfsprocessen en systemen, in het hart van de Nederlandse samenleving.