BHVcontinu | Kennis altijd paraat op cruciale momenten

BHV-kennis moet je paraat hebben. Door regelmatig een paar minuutjes te oefenen sla je de kennis langdurig op in je geheugen.

Klant

BHV.NL

Logo van BHV.nl

Markt

Zakelijke dienstverlening

Thema

Vakkennis oplossingen: Voor medewerkers

Publicatiedatum

13 mei 2020

BHV 3 111928212212

Twijfel op een cruciaal moment…

Als zijn collega ineens in elkaar zakt, twijfelt Tim. Moest hij nu juist wel of niet reanimeren? Tim is de BHV-er van het bedrijf. Hij heeft driekwart jaar geleden de BHV-cursus gedaan, maar zoiets is nog nooit voorgekomen.

Dit kan iedereen overkomen. Als je kennis niet blijft herhalen, dan vergeet je het uiteindelijk. Juist op zulke cruciale momenten wil je dat jouw BHV-medewerkers zich zelfverzekerd voelen om te handelen. Daarmee zorg je voor de veiligheid van je klanten en medewerkers.

Maar hoe verhoog je dit zelfvertrouwen bij BHV-ers en zorg je dat hun kennis up-to-date blijft? Medewerkers hebben vaak hun handen vol aan hun dagelijkse normale werkgerelateerde werkzaamheden. Hoe fijn zou het zijn als je telkens kleine beetjes kennis kunt oefenen, op een moment dat het jou uitkomt? En dat je oefent met inhoud die jij nog lastig vindt, dus die bij jou aansluit? Daar hebben we iets voor ontwikkeld: BHVcontinu.

BHV trainen op de werkvloer

Voorbereid op ieder moment

De app BHVcontinu biedt actuele en relevante BHV-kennis aan, die je in eigen tempo kunt doorlopen. Door regelmatig een paar minuutjes te oefenen sla je de kennis langdurig op in je geheugen. En dat kan op je eigen moment en locatie. Met weinig moeite en op leuke wijze, boek je veel resultaat!

BHVcontinu past zich aan de behoeftes van jouw medewerkers aan. Kennis die je al weet komt minder vaak terug. Daardoor oefen je vooral met onderwerpen die je lastig vindt en word je niet lastig gevallen met kennis die je al goed beheerst. En met de opgedane kennis kun je je collega’s uitdagen voor een kennisduel! Je kennis blijft met weinig tijd en energie up-to-date.

                   “Iedere vrijdagochtend als ik onderweg ben naar mijn werk, 
                               oefen ik vijf minuutjes met BHVcontinu.
                    Hierdoor voel ik me voorbereid op iedere situatie,
                ook situaties die minder vaak in de praktijk voorkomen.”

BHVcontinu

BHVcontinu is gebaseerd op Bright Alley’s PowerApp. De PowerApp wordt op dit moment al bij uiteenlopende opdrachtgevers ingezet. Samen met BHV.NL vulden we de PowerApp met alle BHV-kennis die je paraat moet hebben en creëerden BHVcontinu. Hiermee zijn je BHV-medewerkers op ieder moment voorbereid op allerlei situaties, van een brandoefening tot een collega of klant met een hartinfarct.

Wil jij de BHV-kennis van je medewerkers up-to-date houden? Bekijk dan BHVcontinu: https://www.bhv.nl/over/innovatie/bhvcontinu/

 

Zijn jouw medewerkers continu up-to-date?

We denken graag met je mee. Neem even contact op.

Portretfoto van Sjoerd

Sjoerd Bohnen

Business Developer