Generalisten maken het moeilijk

specialisten maken het verschil


De brede dienstverlening van Conclusion berust op een simpele gedachte: op elk vlak de beste experts en diensten in huis. Ieder expertbedrijf in ons ecosysteem is een autoriteit in zijn vakgebied. En samen kneden ze de beste oplossingen voor jouw uitdagingen.

Met zoveel deskundigheid onder één dak, zijn wij de one-stop-shop voor iedere digitale transformatie. Door onze expertises samen te brengen rond klantvraagstukken, kunnen we écht onderscheidende dienstverlening aanbieden. 


Van strategie en design, tot implementatie, beheer en doorontwikkeling. We werken allemaal vanuit onze eigen expertise, maar met de drijfveer om samen betere oplossingen te ontwikkelen.


Nieuwsgierig? Boek een kennismakingsgesprek met onze CTO Lucas Jellema:

CTO Lucas Jellema

CTO Lucas Jellema: op elk vlak de beste experts in huis

Als CTO van Conclusion richt ik mij op het samenbrengen van specialisten uit ons ecosysteem van expertbedrijven. Mijn voornaamste taak is zichtbaar zijn. Zorgen dat de specialisten mij kennen, hun verhaal willen delen en hulpvragen stellen. Het komt mooi uit dat ik overal in geïnteresseerd ben. Ik hou van experts. Dat maakt het ook zo aantrekkelijk om in ons ecosysteem samen te werken. We werken allemaal vanuit onze eigen passie, maar met de drijfveer om samen betere oplossingen te ontwikkelen.  

Lees het blog van Lucas

Interessante cases

Conclusion begeleidt project van één ERP-systeem vol maatwerk naar best-of-breed omgeving binnen de standaard

RGF Staffing voert succesvolle ‘openhartoperatie’ uit op haar applicatielandschap

Beheers de vooruitgang

  

Laat je inspireren

Ontdek de andere principes: 

> Jouw uitdaging bestaat niet, onze uitdaging wel

> Technologie is de muziek, de mens bepaalt de maat

> Als alles versnelt, komt het op timing aan

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat de kunst van digitaal transformeren voor jouw organisatie kan betekenen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.