Alle Conclusion Techtrends in één oogopslag

Als Conclusion zijn we continu bezig met het verkennen van opkomende ICT-trends en nieuwe technologieën die van belang kunnen zijn voor onze klanten. Om in één oogopslag te kunnen zien aan welke actuele technologische ontwikkelingen en trends Conclusion werkt, lanceren we de Conclusion Technology Radar. Hiermee bieden we een praktisch handvat voor het gesprek over de innovatiekoers van klanten en Conclusion zelf.

Klant

For all Conclusion customers

Markt

Zakelijke dienstverlening

Thema

Emerging technologies

Publicatiedatum

27 oktober 2023

Conclusion Technology Radar

Zichtbaar maken van Technologietrends

Er valt veel te kiezen als het gaat om veelbelovende technologieën die de moeite waard zijn om tijd en geld in te investeren. Tijdens de verkenning van nieuwe technologieën en toepassingsmogelijkheden kijken we welke innovaties daadwerkelijk de potentie en volwassenheid hebben om bij onze klanten het verschil te maken. Het overzicht van technologie trends die Conclusion actief onderzoekt en toepast zijn overzichtelijk weergegeven in de Conclusion Technology Radar.

Met de Technology Radar maken we de ontwikkelingen op het gebied van innovatie binnen ons ecosysteem inzichtelijk.

Sander Rosenhart - Thema eigenaar Emerging Technologies

Naast een korte beschrijving van iedere innovatieve technologie, tonen we met dit platform ook waar we staan in de ontwikkeling. Zo zijn er technologieën waar we de potentie van verkennen, waar we mee experimenteren of al hebben gerealiseerd in de praktijk. In de radar zijn de technologieën geplot binnen de categorieën Interfaces and Experiences, Business enablers en Product Revolution.

De Conclusion Architecture Board

De Technology Radar is ontwikkeld door de Conclusion Architecture Board (CAB). In de CAB komen specialisten van meer dan 25 Conclusion expert-bedrijven samen om hun ervaring te delen, herbruikbare componenten uit te wisselen en elkaars vragen te helpen beantwoorden. Zo zijn we tot veel meer in staat dan puur de som van de losse bedrijven en voorkomen we onnodige doublures.

Conclusion Technology Radar

De Conclusion Technology Radar

In één oogopslag zien met welke Technologie Trends Conclusion actief is. In welke techtrend zien we echt potentie, onderzoeken we de mogelijkheden, realiseren we de eerste praktijktoepassing of is het al onderdeel van ons standaardportfolio.

Lees meer over het thema Emerging technologies

Benieuwd welke technologie je verder gaat helpen?

Sander Rosenhart

Sander Rosenhart

Sales & Business development
srosenhart@conclusion.nl