Technologie is de muziek

de mens bepaalt de maat

Technologie moet op hetzelfde tempo vooruit bewegen als je mensen, én andersom. Anders hangt je digitale transformatie als los zand aan elkaar. Zelfs de beste technologische oplossingen voor jouw uitdaging borgen geen vooruitgang zonder draagvlak in de organisatie.

Timing is daarbij alles en design thinking staat vaak centraal, want geen enkele adoptie kent een ‘one size fits all’-oplossing.

Van change consultants tot Learning Management systemen, serious games en procesoptimalisatie. We werken allemaal vanuit onze eigen expertise, maar met de drijfveer om samen betere oplossingen te ontwikkelen.

Nieuwsgierig? Boek een kennismakingsgesprek met Eefje Albers:

Eefje Albers

Eefje Albers: “mens en techniek maken samen de muziek

Digitale transformaties zijn pas succesvol als je ook de mensen in je organisatie mee hebt. Staan ze open voor verandering? Begrijpen ze het belang van de verandering? Want je kunt wel een mooi stuk techniek neerzetten, maar als het niet of niet optimaal gebruikt wordt, dan heb je er weinig aan. Vergeet je de menskant, dan is de kans groot dat je als organisatie niet vooruitkomt. Hoe je digitale vooruitgang beheersbaar maakt door het meenemen van de menskant van IT, dat vertel ik je graag in dit blog. 

Lees het blog van Eefje

Interessante cases

Medewerker is op de laptop bezig met de e-learning

APG Bereidt Medewerkers Voor op Pensioenvernieuwing met E-Learning

Beheers de vooruitgang

  

Laat je inspireren

Ontdek de andere principes:

> Generalisten maken het moeilijk, specialisten maken het verschil

>  Jouw uitdaging bestaat niet, onze uitdaging wel

> Als alles versnelt, komt het op timing aan

Aanmelden nieuwsbrief