• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Application Innovation, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Application Innovation

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Application Innovation

Conclusion bereikt AWS Advanced Consulting Partner en Solution Provider status

Conclusion versterkt haar ecosysteem en breidt daarmee de dienstverlening uit door AWS Advanced Consulting Partner en Solution Provider te worden.

25 augustus 2020   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Application Innovation

Deel

Utrecht, 25 augustus 2020 – Conclusion, een IT-dienstverlener met een focus op business transformatie en process outsourcing, heeft de volgende tier in het AWS Partner Netwerk (APN) bereikt en mag zich voortaan Advanced Consulting Partner en officiële reseller noemen. Door het bereiken van deze status kan Conclusion haar klanten helpen optimaal gebruik te maken van de diverse diensten die Amazon Web Services biedt, of dit nu advies, integratie, migratie of het volledige beheer betreft. Ook kan Conclusion haar ervaring met bedrijfskritische omgevingen goed toepassen in AWS. Deze stap betekent voor klanten dat zij niet alleen profiteren van alle voordelen die het Conclusion ecosysteem biedt, maar ook van de kennis en kunde van AWS.

Jochem van Lierop, CTO bij Conclusion: “Ik ben trots op de samenwerking tussen AWS en ons ecosysteem van 27 bedrijven en dat we zo onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Onze ambitie is om een van dé Premier Partners te worden in Nederland en op deze wijze onze klanten nog beter te ondersteunen. Steeds meer organisaties migreren naar de cloud, maar deze overstap zorgt ook weer voor nieuwe uitdagingen. Conclusion is expert in het benutten van de voordelen en het mitigeren van de nadelen. Hierdoor kunnen onze klanten zich focussen op hun core business.”

-
Premier Partner status eind 2021

Conclusion werkt al lange tijd samen met AWS. De flexibiliteit en innovatie die AWS biedt, is een bepalende factor geweest voor Conclusion om te kiezen voor het versterken van de relatie met deze cloudaanbieder. Het bereiken van de Advanced Consulting status is een nieuwe stap in de richting van de Premier Partner status. Conclusion heeft het ambitieuze doel dit eind 2021 te bereiken, als gevolg van de toenemende vraag van klanten naar een dergelijke dienstverlening. Conclusion heeft meer dan 60 AWS-gecertificeerde specialisten in dienst met uitgebreide IT-ervaring.

Patrick Stevens, CTO bij Conclusion Application Innovation: “Met AWS als partner zijn wij in staat om ons te focussen op het ontwikkelen en up-to-date houden van moderne robuuste applicaties voor de klant. Door de samenwerking met AWS kunnen we inspelen op de steeds snellere technologische verandering en daarbij optimaal gebruik maken van de diensten die het AWS platform ons biedt. Wij noemen dat de N-1 op applicatievlak: het blijven doorontwikkelen van technieken en technologieën zodat de business (innovatie)motor kan blijven draaien en de operationele continuïteit is gewaarborgd."

-
Terug naar het nieuwsoverzicht
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security