Wist je dat: administratieve klussen automatiseren met Blendr

Elk bedrijf kent ze wel. Van die taken die uitgevoerd moeten worden, maar die soms wel eens vergeten worden. Van die taken die nooit ‘top of mind’ zijn, maar wel gedaan moeten worden. Veel van deze administratieve klusjes zijn makkelijk te automatiseren!

3 juni 2021   |   Blog   |   Door: Conclusion AFAS Solutions

Deel

AFAS Solutions vrouw laptop

Wist je dat… je de voorcalculatie van de forecast geautomatiseerd mee kan nemen tot en met de facturatie?

Elk bedrijf kent ze wel. Van die taken die uitgevoerd moeten worden, maar die soms wel eens vergeten worden. Van die taken die nooit ‘top of mind’ zijn, maar wel gedaan moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan het blokkeren van een gebruiker die uit dienst gaat. Vaak gebeurt dit nog handmatig. Het is een kleine handeling, maar wel eentje die zeker uitgevoerd moet worden. Want als een gebruiker nog toegang heeft tot de systemen, terwijl hij niet meer in dienst is, kan dit grote gevolgen hebben op het gebied van veiligheid.

Dit soort administratieve klusjes zijn nu door ons te automatiseren met Blendr. Dit is een integratieplatform om zaken die niet in AFAS geautomatiseerd zijn, toch automatisch uit te laten voeren. Daarnaast kan Blendr koppelingen creëren tussen AFAS en meer dan 500 andere software-oplossingen. Doordat integraties tussen deze systemen mogelijk zijn, is het mogelijk om verregaande automatiseringen door te voeren of workflows in te richten die de software overstijgen.

Blendr signaleert en acteert op ingevoerde data in AFAS. Waar Blendr op moet signaleren dat bepaal je zelf. In een blend (een soort workflow) is alle logica opgeslagen. Bijvoorbeeld: als de einddatum van het contract voor de datum van vandaag ligt, dan wordt deze gebruiker automatisch geblokkeerd. Op deze manier hoeft de personeelsadministratie dus alleen de einddatum van het contract in te  vullen. Na het verstrijken van deze datum handelt Blendr direct en blokkeert het de betreffende gebruiker in AFAS.

Uiteraard is dit platform ook te gebruiken voor andere zaken dan personeelszaken. Bijvoorbeeld voor het in bulk accorderen van inkoopfacturen of om een bepaald type dossieritems te laten verwijderen en vervolgens op een andere plek te laten herschrijven. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de ontelbare mogelijkheden van de koppeling tussen Blendr en AFAS.

Meer weten?

Wil je dat wij de inrichting voor je verzorgen?

Jeannette van Delft

Jeannette van Delft

Sales manager
Jeannette van Delft