Werken bij Conclusion: consultant Kaylee over trainingen en implementaties

 -

8 oktober 2020   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions

Deel

Keylee zonder logo 111969853976 111927445819

In de serie 'werken bij Conclusion' laten we een medewerker van Conclusion AFAS Solutions aan het woord of zijn of haar werk. Op die manier krijg jij een kijkje in onze keuken. Consultant Kaylee Ringelberg vertelt over de combinatie van het uitvoeren van implementaties en consultancywerk met het geven van trainingen bij de klant.

Ervaring met afas

Voordat Kaylee bij Conclusion AFAS Solutions aan de slag ging, werkte zij al met AFAS. Het hele systeem was dus geen vreemde kost voor haar. Kaylee vertelt: “Ik werkte als applicatiebeheerder bij YoungCapital en maakte de implementatie van AFAS mee. Ik werkte nauw samen met de consultants van AFAS. Toen die implementatie voltooid was dacht ik: “Wat nu?” Ik was geïnspireerd geraakt door de consultants van AFAS waar ik mee had samengewerkt. Toen ik een post op LinkedIn voorbij zag komen over een traineeship bij Conclusion AFAS Solutions , heb ik direct gereageerd.

Dat traineeship was niets voor mij, want ik had al 1,5 jaar ervaring met AFAS, maar ik reageerde in de hoop dat ik een baan als consultant kon krijgen. Ik heb gewoon de stoute schoenen aangetrokken! En met succes, want ik kreeg al snel een uitnodiging voor een gesprek en werd aangenomen.”

Door het snelle sollicitatieproces wist Kaylee direct dat het bedrijf bij haar past. “Ik werd gelijk in het diepe gegooid. En daar houd ik van! Natuurlijk ben ik op mijn bek gegaan, maar daar leer je het meeste van. Die ruimte om te leren is er gelukkig ook.” zegt Kaylee met een grote lach.

Iedere werkdag is anders

Kaylee legt uit wat er nu zo leuk is aan haar baan: “Iedere werkdag is anders. Want ik werk voor verschillende klanten. Voor de corona-crisis werkte ik iedere dag op locatie en was ik elke dag bij een andere klant te vinden. Nu gebeurt er ook een hoop online.” Haar werk is tweeledig. Enerzijds is Kaylee verantwoordelijk voor systeemtechnische zaken, zoals de implementatie van AFAS, het oplossen van problemen en het doen van aanpassingen. Anderzijds geeft zij trainingen aan de klanten. “Als ik merk dat een klant behoefte heeft aan een training, dan maak ik die op maat. We maken dan een testomgeving aan in het systeem van de klant. We trainen dus in de eigen omgeving. Dat maakt het allemaal veel beter toepasbaar voor de klant.”

We staan klaar voor elkaar

Toch relativeert Kaylee: “Natuurlijk vind ik het werk geweldig, maar ik zou het ook bij een ander bedrijf kunnen doen. Wat Conclusion AFAS Solutions uniek maakt is de sfeer en de collega’s. Ik voel me erg gehoord. Als ik ergens mee zit, dan doen mijn collega’s er alles aan om me te helpen. We staan allemaal klaar voor elkaar. En dan zijn er ook de activiteiten die goed zijn voor de teambonding, zoals feestjes, uit eten en weekendjes weg. Dat versterkt die onderling band enorm!”

Kaylee hoopt dat de afwisseling in haar werk in de toekomst blijft bestaan. “Ik ben het liefst iedere dag ergens anders, veel drukte en energie, daar leef ik op!

We hebben nu bewezen dat thuiswerken kan. En eigenlijk vind ik het ook wel lekker om eens een dagje thuis iets uit te zoeken. Ik geloof dat die combinatie met live-meetings wel blijft. Het testen met de klant, trainingen en kick-offs, dat zijn toch zaken die veel beter werken op locatie. Samen met de thuiswerkdagen waar ik vooral bezig ben met het inrichten van het systeem, vormt dat dan de perfecte combinatie!”

Meer weten?

Over onsOnze casesOnze vacaturesNieuws & blogs

Wil jij werken bij dé AFAS partner van Nederland?

Djai van Niewenhoven_2024

Djai van Nieuwenhoven

Business Recruiter
djai.van.nieuwenhoven@conclusion.nl