Weekend weg 2018

Het jaarlijkse weekend weg met Conclusion AFAS Solutions was weer een groot succes!

5 juni 2018   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions

Deel

2018 Conclusion Weekend 29 112001391922
2018 Conclusion Weekend 29 112001390570

Afgelopen weekend zijn we afgereisd naar Valkenburg voor ons jaarlijkse weekend weg. Na een gezellige kick-off op vrijdag, begon het officiele programma op zaterdag.

Na een gezond ontbijt hoort natuurlijk koffie met Limburgse vlaai! Voor de durfhalzen stond er vervolgens een actieve klimtocht door de mergelgrotten op de planning. De andere helft van de groep heeft de stad op een originele manier leren kennen. "De vloer is lava" wekte vele leuke plaatjes op.

Na alle activiteit was de lunch geen overbodige luxe. Er werd rijkelijk gegeten en bijgekletst hoe iedereen de ochtend heeft beleefd. Ook het middagprogramma beloofde veel goeds. Je kon kiezen uit een stadsprogramma en wederom een actief programma met levend tafelvoetbal, lasergamen in de grotten én tokkelen van de 35-meter hoge Wilhelminatoren!

Overwinning, trots en teamspirit moet gevierd worden met een koud biertje. Als verrassing stond de band Wenne van collega Sjoerd te spelen op het dakterras. Één woord: geweldig!

Na het spetterende optreden was er ruimte om op te frissen om vervolgens te genieten van een gezellige barbecue, quiz en natuurlijk; feestavond!

Meer weten?

Onze vacaturesOver onsOnze casesNieuws & blogs

Wil jij werken bij dé AFAS partner van Nederland?

Djai van Niewenhoven_2024

Djai van Nieuwenhoven

Business Recruiter
djai.van.nieuwenhoven@conclusion.nl