Een onvergetelijk weekend in Groningen!

Op zaterdagochtend om 07:00 uur ging thuis de wekker af bij Romy Pijl. Ondanks dat dit voor haar op zaterdag veel te vroeg is, werden snel de de laatste dingen ingepakt en begon de grote reis richting Groningen voor haar eerste Conclusion AFAS Solutions weekend met collega's. 

7 juli 2023   |   Blog   |   Door: Conclusion AFAS Solutions | Romy Pijl

Deel

CAS weekend 2023

De beuk erin!

In het regenachtige Groningen voegde ik me bij de andere collega’s die een dag eerder al aangekomen waren. Wat we gingen doen? Carsmashing! We mochten alle frustraties loslaten op vijf (sloop)auto’s die voor ons klaar stonden. Met de spuitbus in de hand werden de auto’s nog even beklad met verschillende onderwerpen, waarin voetbal een duidelijk frustratiepuntje bleek. Er waren meerdere soorten “gereedschap”, zoals een hockeystick, een moersleutel en nog veel meer. Na een duidelijke uitleg met hoe we deze gereedschappen vooral niet moesten gebruiken, werd de oppeppende muziek aangezet en mochten we los. Hier zag je de groep duidelijk in tweeën splitsen. De ene helft ging er vol overgave voor. De andere groep stond met grote verbijstering naar de eerste groep te kijken. Zo leer je bepaalde collega’s toch anders kennen! Een uur later was de missie geslaagd en was er niet zo heel veel meer over van de auto’s.

Bierproeverij

Na inspanning was het tijd voor wat ontspanning. De volgende halte: Brouwerij Martinus in het hart van Groningen. Een heerlijke lunch werd opgediend, gevolgd door een rondleiding waarbij we de gelegenheid kregen om verschillende bieren uit het vat te proeven. Een unieke ervaring!

GO MAX!

Na Bierbrouwerij Martinus kregen we vrije tijd. Met een groep collega’s ging ik naar een café dat de “Drie Gezusters” heet, want we wilden naar Max Verstappen kijken die om 16:30 uur alweer aan de start van de sprintrace klaarstond. Tijdens de race, was het prachtig om te zien hoe nieuwkomers en oudgedienden de leukste gesprekken hadden en de gesprekken niet gingen over werk, maar juist over het oprecht leren kennen van die ene collega. Nadat Max de winst (uiteraard) geboekt had, was het tijd om naar het hotel te gaan om in te checken, een frisse douche te nemen en ons klaar te maken voor een avond met eten en gezelligheid.

Muziek, eten en gezelligheid

Om 19:00 uur werd iedereen verwacht in het restaurant dat op een paar 100 meter afstand lag van ons hotel. Hier was de hele 3e etage voor ons gereserveerd. Het restaurant had een fijne ambiance en er werden diverse gangen geserveerd met heerlijke hapjes en drankjes, voor iedereen wat.
Nadat we genoten hadden van het diner, zijn we nog even bruisend Groningen ingedoken. We hebben gedanst, gelachen en vooral elkaar nog beter leren kennen. Wat zijn we een fijne club mensen met elkaar!

Ervaring rijker

De volgende ochtend hebben we het uitje afgesloten met een heerlijk ontbijt in het hotel en hebben we het uitje gezamenlijk afgesloten. Koffers weer inpakken, en hop met een kop koffie weer ruim 2 uur terugrijden naar huis. Dit was voor mij mijn eerste Conclusion AFAS Solutions-uitje sinds indiensttreding in maart 2023 en ik heb toch het gevoel dat ik mijn collega’s in één weekend veel beter heb leren kennen, dan in alle maanden ervoor. Ook tijdens dit weekend kon ik mijzelf zijn. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad en ik kijk nu al uit naar het volgende uitje!

Ook deel uit maken van ons team en ons jaarlijks weekendje weg?

Bel dan eens met onze recruiter

Djai van Niewenhoven_2024

Djai van Nieuwenhoven

Business Recruiter
djai.van.nieuwenhoven@conclusion.nl