Max en Wesley gefeliciteerd!

Wesley en Max hebben Succesbeheer succesvol afgerond! Na traineeship AFAS Software.

1 oktober 2019   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions

Deel

traineeship bij Conclusion AFAS Solutions
Max  111959661463

Een traineeship bij Conclusion AFAS Solutions telt meerdere onderdelen. Eén onderdeel daarvan is de acht weken durende traineeship van Succesbeheer bij AFAS Software te Leusden. Tijdens deze wekelijkse driedaagse traineeship wordt de benodigde basiskennis van de AFAS Software eigen gemaakt.

Max en Wesley hebben zich de afgelopen maanden ingezet voor het behalen van dit onderdeel van hun traineeship bij Conclusion AFAS Solutions. Hiermee maakte de heren in korte tijd grote sprongen in hun basiskennis. De traineeship Succesbeheer bestaat o.a. uit het uitwerken van een case. Het uitwerken van een case wordt als zeer leerzaam ervaren doordat de benodigde informatie zelf vergaard moet worden. Al zoekende naar de juist input leren ze zo hun eigen weg te bewandelen, bovenal biedt dit de mogelijkheid de diversiteit van het pakket te leren kennen.

Wesley ''Naast de AFAS-kennis heb ik een presentatietraining en een consultancyskillsessie gehad die heel inspirerend waren.''

-

Max en Wesley hebben de case succesvol gepresenteerd aan de consultants van AFAS Software. Hiermee rondde zij beide het traineeship Succesbeheer succesvol af. Gefeliciteerd!

 

Wil jij ook een IT-carrière?

Meer weten?

Onze vacaturesOver onsOnze casesNieuws & blogs

Wil jij werken bij dé AFAS partner van Nederland?

Djai van Niewenhoven_2024

Djai van Nieuwenhoven

Business Recruiter
djai.van.nieuwenhoven@conclusion.nl