Waar hard wordt gewerkt, moet ook hard worden ontspannen

-

1 juli 2019   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions

Deel

Teamweekend Conclusion AFAS

Teamweekend Conclusion AFAS Solutions

Voor het teamweekend zijn we dit jaar de grens overgegaan, we reisden namelijk af naar Antwerpen. Voor degene die het weekend een dag langer wilde laten duren, begon het al op vrijdagavond. Na heerlijk Thais te hebben gegeten op kantoor, reden we na de file richting België om vervolgens deel te nemen aan een gezellige kroegentocht. 

Avontuurlijke expeditie

Het officiële programma begon op zaterdag met het avontuurlijke Expeditie Robinson spel middenin het centrum van Antwerpen. Het bleef tot het einde spannend welke groep er met de medailles van door ging. Na al die spanning en sensatie was het tijd voor een lunch. Dit was een goed moment om even bij te praten hoe iedereen het spel had beleefd. Het middagprogramma werd ook goed ingevuld door een rondleiding door brouwerij de Koninck. Tijdens de rondleiding werden al de nodige biertjes geproefd en dat werden er alleen maar meer toen we eindigden in het proeflokaal.

Daarna was het tijd om ons op te maken voor het diner in het Pomphuys, waar iedereen heerlijk heeft gegeten. Tot slot gingen de voetjes van de vloer in de Villa.

We kijken terug op een te gek en geslaagd teamweekend! Waar hard wordt gewerkt, moet ook hard worden ontspannen.

Meer weten?

Over onsOnze casesOnze vacaturesNieuws & blogs

Wil jij werken bij dé AFAS partner van Nederland?

Djai van Niewenhoven_2024

Djai van Nieuwenhoven

Business Recruiter
djai.van.nieuwenhoven@conclusion.nl