CAS Business Boost 2022: zien we jou op 15 september?

Voor ons is het een feest als jij hebt gekozen voor AFAS Software. Wij weten als geen ander, dan begint het past echt…Van de start tot implementatie; als AFAS partner kennen wij alle ins en outs van de software. Maar nog veel belangrijker, ons team van ervaren AFAS experts zet de klant altijd centraal.

28 juli 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions

Deel

Conclusion AFAS solutions ondersteunt bij applicatiebeheer, begeleidt implementaties, en voert implementaties uit

CAS Business Boost

Binnenkort bespreken we alle strategische, operationele en slimme tips voor meer profijt met Profit, een inspirerende middag (die niet saai is*) voor iedereen die met AFAS Software werkt. Na 6 jaar als onafhankelijk AFAS partner, met een 9,6 als waardering van onze klanten die we service, beheer en implementatie bieden, hebben we daar uren over te delen.

Donderdagmiddag 15 september vindt de CAS Business Boost plaats in Utrecht.

Blinde vlekken

Maar net zoals elke AFAS partner, hebben wij onze eigen manieren, onze eigen stokpaardjes, en ook onze eigen blinde vlekken. Dus hebben we voor alle deelnemers een BONUS geregeld: een storytelling expert staat voor je klaar om je de verdieping in te nemen over de kracht van verhalen. Deze expert creëert al jaren heldere scherpe verhalen. Het maakt niet uit welk verhaal je vertelt, het heeft altijd dezelfde elementen. Dat is de truc.

Storytelling voor je dagelijkse werk als bonus

Herman Wegter, specialist in storytelling, leert jou hoe dat werkt. Dit vinden wij – behalve ook een fijne aanvulling op onze kennis – een mooie manier voor jou om te kunnen zien hoe het verhaal toe te passen in je dagelijkse werkzaamheden. Wat is slim om te vertellen in je organisatie? Hoe krijg je collega’s mee in veranderingen? Wat zou je kunnen toevoegen?

Een goed verhaal voegt waarde toe. Waarom? Het geeft vertrouwen.

Herman Wegter, Storytelling Specialist

AFAS Software verdieping tijdens break-out sessies

We zijn dus dolblij dat we deze bonus aan je geven. En als je een gratis kaartje voor ons event ophaalt, dan kun je meteen alle break-out sessies van onze experts op een rijtje zien staan: met elk een break-out sessie om die te claimen en je te verdiepen in een specifiek AFAS Software onderwerp.

Programma CAS Business Boost 2022

We weten dat het aanbod deze middag veel is (en je hoeft niet alle sessies bij te wonen), maar wij zijn vastbesloten dit event een gigantisch succes te maken, een nieuwe standaard binnen de AFAS wereld meer te zetten en jouw tijd er dubbel-en-dwars uit te krijgen. Dus Let's Go, bekijk hier het programma van de CAS Business Boost. 

Werk jij al met ons samen?

Dan heb je onze uitnodiging inmiddels ook per e-mail ontvangen. Niet gezien? Bekijk dan het programma via onderstaande button en meld je aan. 

Wil jij een collega meenemen voor wie het event ook interessant is? Deel deze pagina dan met hem of haar, jullie zijn van harte welkom!

Ken je ons nog niet?

Maar wil je ons wel graag leren kennen? Of je nu als bedrijf met AFAS Software werkt, of als je misschien interesse hebt om bij ons te komen werken, ook dan ben je van harte welkom! 

CAS Business Boost

Bekijk hier de foto's van de editie in 2021.
CAS Business Boost 2021 Vitaliteit sessie
CAS Business Boost 2021 expert sessie
CAS Business Boost 2021 expert sessie
CAS Business Boost 2021 bedankje sprekers

Ben jij je aan het orienteren op een andere baan?

En wil je kennismaken met Conclusion AFAS Solutions? Ook dan ben je welkom op de CAS Business Boost!

Iris Redegeld, recruiter bij Conclusion AFAS Solutions

Iris Redegeld

Conclusion AFAS Solutions