Maak kennis met Jacqueline Bot, managementassistent

Sinds januari is Jacqueline werkzaam bij Conclusion AFAS Solutions. Hoog tijd om kennis te maken.

16 maart 2021   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions

Deel

AFAS Jacqueline Bot CAS

Ik ben Jacqueline Bot, 46 jaar, moeder van twee kinderen en ik woon net buiten Utrecht. In mijn vrije tijd ga ik het liefst uit eten en naar een concert. Nu dat niet kan, neem ik genoegen met een glas wijn, Netflix of een potje gamen met de kinderen. Ik wil je graag vertellen dat ik zeer sportief ben, maar helaas gaat dat niet helemaal op.

Veelzijdige functie

In januari van 2021 ben ik begonnen als managementassistent bij CAS. Het is een veelzijdige functie waarin ik de MT-leden ondersteun en de uitdaging aan ga om structuur aan te brengen. Mijn werkdag begint met een dagstart met Sebastiaan Leeuwenkamp. Met alle informatie die daar uit voort komt, kan ik direct mee aan de slag. En, ik hoor alle ins & outs waar ik op in kan spelen. Fijne bonus; de software van AFAS is mij geheel niet onbekend! Naast de dagelijkse secretariële en facilitaire zaken, regel ik onder andere teamuitjes, events en trainingen. 

Sociaal domein naar zakelijke dienstverlening

Ruim 11 jaar heb ik met veel plezier als secretarieel ondersteuner in het sociale domein gewerkt. Ik merkte dat ik terug naar de zakelijke dienstverlening verlangde. Daarnaast was ik op zoek naar een werkomgeving met gepassioneerde collega’s die ook nog eens een gezonde dosis humor hebben. Na het eerste gesprek met CAS was ik direct enthousiast en was de overstap snel gemaakt. 

Meer weten?

Onze vacaturesOver onsOnze casesNieuws & blogs

Wil jij werken bij dé AFAS partner van Nederland?

Djai van Niewenhoven_2024

Djai van Nieuwenhoven

Business Recruiter
djai.van.nieuwenhoven@conclusion.nl