Afstuderen bij Conclusion AFAS Solutions

Maarten Hoekstra studeert af bij Conclusion AFAS Solutions.

5 september 2019   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions

Deel

maarten Hoekstra Conclusion AFAS Solutions

Afstuderen bij Conclusion AFAS Solutions. Daar is Maarten Hoekstra (28 jaar) deze maand mee begonnen. Hij studeert bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht. De keuze voor Conclusion is geen toeval. Het eerste zaadje is twee jaar geleden al gepland tijdens kennismakingsgesprekken met andere werkmaatschappijen binnen Conclusion. Het zeer brede pallet aan ICT-diensten waarmee Conclusion haar klanten bedient heeft Maarten geënthousiasmeerd en gemaakt tot afstudeerbedrijf.

maarten Hoekstra Conclusion AFAS Solutions

Ontwikkeling 
Over 5 jaar ziet Maarten zichzelf bruggen slaan tussen ICT en de mens. Het gevoel om echt iets bij te dragen wat efficiency oplevert, maakt wat hij zoekt in een rol. Voordat hij dit pad gaat bewandelen moet er eerst worden afgestudeerd. Bij de groei van een organisatie horen nieuwe processen en structuren, dat is de opdracht waar Maarten zich de komende maand mee bezighoudt. Het opzetten van een nieuw pricingmodel.

Analyseren
Het verzamelen van alle benodigde informatie, bepalen welke factoren van invloed zijn, berekenen in welke mate deze invloed hebben en hoe zwaar dat mee moet wegen. Een complex vraagstuk? Voor Maarten niet! Het analyseren van deze output is wat zijn hart sneller doet kloppen.

Doelen
Het primaire doel is een compleet datagestuurd model ontwikkelen wat direct toepasbaar is voor het opstellen van een scherpe prijs voor Conclusion AFAS Solutions haar dienstverlening.

Om zijn doel te realiseren moet Maarten het veld in. Te beginnen met informatie vergaren bij de diverse disciplines binnen Conclusion AFAS Solutions, de inrichting bij andere Conclusion werkmaatschappijen en onderzoekt hij de aanpak van concullega’s.

Een passende uitdaging die enerzijds aansluit op de toekomstplannen van Maarten en anderzijds inspelen op de behoefte van Conclusion AFAS Solutions. De steeds sneller groeiende technische innovaties in de ICT vraagt om ontwikkelingen.

Meer weten?

Over onsOnze casesOnze vacaturesNieuws & blogs

Wil jij werken bij dé AFAS partner van Nederland?

Djai van Niewenhoven_2024

Djai van Nieuwenhoven

Business Recruiter
djai.van.nieuwenhoven@conclusion.nl