Maak kennis met Willem van Melis, Consultant

Ik woon in het mooie Venray samen met mijn kat, twee grote scholen aan vissen, koralen en weekdieren. Er is thuis dus altijd leven in de brouwerij. In mijn vrije tijd bezoek ik graag festivals, terrasjes en af en toe de lokale festiviteiten. Mocht ik verkiezen thuis te blijven, dan vermaak ik mij met gamen, lezen, muziek maken, schilderen van canvas en miniaturen.

27 oktober 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions & Willem van Melis

Deel

Consultant bij Conclusion AFAS Solutions

Conclusion AFAS Solutions ging op het juiste moment een dialoog met mij aan. Ik was zoekende naar een vervolgstap in applicatiebeheer en wilde me graag losweken van de tien jaar werkervaring in ziekenhuizen. Het idee om door te groeien richting consultancy is ontstaan tijdens het volgen van de traineeship bij AFAS. De prettige gesprekken met Conclusion AFAS Solutions hebben dit proces versneld, waardoor de overstap naar de functie consultant beklonken werd. Drie maanden na dato kijk ik nog steeds met een glimlach terug op mijn keuze. Je merkt pas hoeveel je kennis gekaderd is binnen een interne beheerorganisatie als je consultant bent.

Mijn enthousiasme werd geprikkeld tijdens de gesprekken met Conclusion AFAS Solutions. Dit kwam door de manier van werken, het klantenpakket en de collega’s. Het gevoel was na het tweede gesprek nog steeds aanwezig, waardoor mijn keuze heel makkelijk was. De combinatie van hybride werken en de cultuur van Conclusion AFAS Solutions staan gezond in balans met de reistijd die ik er bij heb gekregen.

De dagen bij Conclusion AFAS Solutions zijn veelzijdig en uitdagend. Zo kan ik op maandag bij een klant zitten, een-op-een sparren en helpen toewerken naar de beste oplossing voor de klant. Mijn squad dag is op dinsdag en dan sparren we gezamenlijk over hoe complexe vraagstukken zo goed mogelijk opgelost kunnen worden. De bereidheid onder collega’s om elkaar te helpen, is groot. Mijn thuiswerkdag is op donderdag en op deze dag draai ik mee op de lijn om klantvragen te behandelen. 

Uiteindelijk droom ik ervan een allround consultant te worden en dat HRM en Payroll geen geheimen meer voor mij hebben zodat ik de klant kan adviseren in oplossingen die keten overstijgend zijn binnen hun processen. Hiermee is er een basis waar ik mijn klant kan helpen de kracht vanuit de applicatie te ontketenen. 

Ook eens in gesprek met Conclusion AFAS Solutions?

Neem dan contact op met

Djai van Niewenhoven_2024

Djai van Nieuwenhoven

Business Recruiter
djai.van.nieuwenhoven@conclusion.nl