Maak kennis met Jeannette van Delft, Sales Manager

Zolang geen dag hetzelfde is en Jeannette de kracht van sales en marketing kan benutten om klanten en Conclusion AFAS Solutions te helpen groeien, is zij in haar element. Maar vooral tevreden klanten en daar doen we het voor.

10 maart 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions

Deel

Sales Manager

Maak kennis met Jeannette van Delft, Sales Manager

Mijn naam is Jeannette van Delft-Dieters. Ik ben getrouwd met Ben en samen met onze twee kinderen en 3 goudvissen wonen we in het prachtige Amersfoort. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het koken en ontwikkelen van “gezonde” recepten die ik dan vervolgens deel op sociale media.

De kracht van sales en marketing

Binnen Conclusion AFAS Solutions ben ik in de rol van sales manager samen met mijn collega Ilse Bloem verantwoordelijk voor new business sales. Elke dag in gesprek gaan met nieuwe potentiële klanten en te horen welke uitdagingen zij ervaren in hun werk is iets wat ik het liefste doe. Daarnaast maak ik deel uit van ons team dat zich bezighoudt met alle marketingtaken en socials. Geen dag is hetzelfde en daar houd ik van! De kracht van sales en marketing helpen je om de doelgroep te bereiken, het klantenbestand te vergroten en de bedrijfsresultaten in alle opzichten te verbeteren. Maar vooral tevreden klanten en daar doen we het voor.

Eco-systeem

De keuze voor Conclusion AFAS Solutions was vrij simpel, de heerlijke koffiebar op de 21e etage met uitzicht over Utrecht en meer. Grapje natuurlijk, alhoewel dit zeker onderdeel was van de door mij gemaakte keuze. Ik voelde mij direct op mijn gemak en ik zie vanuit het eco-systeem van Conclusion veel groeikansen voor mijzelf en alle collega’s. En groeien dat is iets wat ik elke dag wil ervaren wie niet? Meer kennis op doen, fijne gesprekken kunnen voeren maar ook moeilijke indien nodig. Maar dat allemaal met een team. En dat is Conclusion AFAS Solutions zeker, een prettig hecht team dat zich dagelijks inzet voor de wensen van de klant.

Ook kennis maken met Conclusion AFAS Solutions?

Onze openstaande vacaturesOver onsOnze expertises