Dennis van Velzen nieuwe operationeel directeur Conclusion AFAS Solutions

Conclusion AFAS Solutions heeft per 1 mei 2023 Dennis van Velzen aangesteld tot operationeel directeur. Van Velzen werkte hiervoor in diverse managementrollen bij AFAS Software en was daar voor zijn overstap naar Conclusion directeur productontwikkeling. Hij gaat zich richten op de dagelijkse manier van werken, met een sterke focus op medewerkertevredenheid en doorontwikkeling van de dienstverlening.

11 mei 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions

Deel

Dennis van Velzen_2023

Van Velzen heeft zijn hele carrière - vierentwintig jaar - bij AFAS Software gewerkt en brengt zijn expertise, ervaring en netwerk mee. Zijn aanstelling wordt gezien als een investering in de visie van Conclusion AFAS Solutions, waarbij het klantbelang altijd voorop staat: eerst de business, dan de techniek.   

Sebastiaan Leeuwenkamp, directeur bij Conclusion AFAS Solutions: “We willen inspirerend en toonaangevend zijn voor onze medewerkers en klanten. Dennis kan met zijn kennis en ervaring rust brengen in onze processen, en tegelijkertijd onbenut potentieel bij onze medewerkers activeren. Hierdoor kunnen we nog vaker proactief klanten helpen het beste uit AFAS te halen. Zijn uitgebreide ervaring met de software en drive om het beste uit medewerkers te halen maken van Dennis de ideale operationeel directeur.”

Dennis van Velzen over zijn aanstelling: “Conclusion AFAS Solutions streeft ernaar de beste partner in het AFAS-netwerk te zijn. De ecosysteemgedachte van Conclusion spreekt mij daarom ook zo aan. Want met zoveel deskundigheid onder één dak, kunnen we met onze gezamenlijke dienstverlening de klantverwachtingen écht overtreffen en onze ambitie waarmaken. Ik wil bij Conclusion AFAS Solutions mijn kennis, ervaring en netwerk delen en zo onze medewerkers binden, boeien en laten groeien. Want als je klant en medewerkers tevreden zijn, dan volgt het resultaat vanzelf.”

Over Conclusion AFAS Solutions

Conclusion AFAS Solution verenigt twee sterke merken: Conclusion en AFAS Software. Conclusion AFAS Solutions gelooft dat technologie en mensen samen moeten werken om organisaties succesvol te maken. Met een unieke aanpak richt het bedrijf zich op het verbinden van de mogelijkheden van de AFAS-software. Door het automatiseren van de bedrijfsvoering helpt Conclusion AFAS Solutions organisaties bij het realiseren van hun ambities. Klanten kunnen rekenen op een succesvolle begeleiding bij implementaties, optimalisaties en een proactief functioneel beheer.

Is jouw organisatie klaar voor meer profijt met Profit?

Dennis van Velzen

Dennis van Velzen

Operationeel Directeur
dennis.van.velzen@conclusion.nl