• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over AFAS Solutions, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van AFAS Solutions

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij AFAS Solutions

Conclusion AFAS Solutions en Barry de Vreede slaan de handen ineen

De succesvolle oplevering van het Marshoek project heeft uiteindelijk gezorgd dat Conclusion AFAS Solutions ervoor heeft gekozen zelf ook een conversie dienst op te zetten.

20 mei 2019   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions

Deel

Conclusion AFAS Solutions_samenwerking_Conversie

Conclusion AFAS Solutions en Barry de Vreede (voormalig senior AFAS consultant) zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van conversies.

De samenwerking is tot stand gekomen na een succesvol project bij Marshoek, één van de grotere klanten van AFAS. In dat project zijn ruim 40.000 medewerkers verdeeld over 375 werkgevers in 275 omgevingen geconverteerd naar één AFAS Payroll Cloud omgeving gehost door AFAS Online. Deze transitie moest binnen 3 dagen gerealiseerd worden zodat de betreffende medewerkers één dag later direct een nieuwe loonstrook konden ontvangen. “Uiteraard is er een uitgebreide voorbereiding geweest om deze transitie tot een goed einde te brengen. Met onze speciale conversie software is het na een periode van zorgvuldig testen gelukt om alle data succesvol over te zetten,” aldus Barry de Vreede.

De succesvolle oplevering van het Marshoek project heeft uiteindelijk gezorgd dat Conclusion AFAS Solutions ervoor heeft gekozen zelf ook een conversie dienst op te zetten. Deze dienst zal worden aangestuurd door Peter Schuurhuis (Functioneel applicatiebeheerder) aangevuld met de jarenlange expertise en software van Barry de Vreede. “Het opzetten van een team wat zich specifiek richt op het uitvoeren van conversies was uiteindelijk onvermijdelijk. Het was een nog missend element in ons dienstenspectrum en vormt een uitstekende basis voor onze klant om het functioneel beheer mee op te zetten”, aldus Sebastiaan Leeuwenkamp, directeur Conclusion AFAS Solutions.

De samenwerking met Barry was een logische keuze. Gezien de ervaring welke we hiermee in huis halen, zetten we gelijk een goede basis om de kwaliteit naar een nog hoger niveau te brengen. Met name de unieke software welke is ontwikkeld voor het uitvoeren van de conversies is hierbij een doorslaggevende factor geweest.

De software is door Barry zelf ontworpen en ontwikkelt. Het geeft de mogelijkheid om via de standaard API van AFAS op een efficiënte wijze data aan te bieden aan Profit waardoor de kwaliteit en snelheid van een conversie een stuk hoger ligt dan bij handmatige conversies. Barry ziet met deze samenwerking een mogelijkheid om nog meer klanten te bedienen. “Tot vorig jaar voerde ik conversies hoofdzakelijk alleen uit. Hierdoor waren er elk jaar slechts enkele klanten welke middels de software geautomatiseerd geconverteerd konden worden. Door deze samenwerking ontstaat de mogelijkheid om veel meer klanten gebruik te laten maken van onze dienstverlening. We zijn nu in staat om elk jaar opnieuw grote aantallen te converteren”.

 

In totaal is Barry nu ruim 12 jaar actief in AFAS-land. Gedurende de laatste 5 jaar is de conversie software tot stand gekomen en zijn er ruim 125.000 medewerker en 2,1 miljoen digitale dossiers geconverteerd. Belangrijke projecten bij AFAS waar Barry een rol heeft gespeeld zijn: Achmea, Intergamma, Vroom en Dreesman, Boels Verhuur, Coolblue, Nationale Postcodeloterij, NS Stations, Manutan, Marshoek, Kolibrie Uitzendbureau, Omroep NTR, Oogziekenhuis Rotterdam, Royal Reesink en Uneto VNI.

Meer weten?

Onze vacaturesOver onsOnze casesNieuws & blogs

Meer weten over onze conversies?

Sebastiaan Leeuwenkamp

Sebastiaan Leeuwenkamp

Directeur
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies