Conclusion AFAS Solutions helpt klanten met de implementatie van de softwarepakketten van AFAS

-

25 juli 2019   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions

Deel

Conclusion AFAS Solutions conversie expert

Van een softwarepakket of meerdere pakketten overstappen naar AFAS Profit? Mogelijk moet je bedrijf nog de overstap maken van on premise naar AFAS online? Of overweeg je een her implementatie van AFAS? In alle drie de gevallen speelt conversie van data een belangrijke rol, want de data van het huidige systeem zal naar het nieuwe systeem moeten worden overgezet.

Conversies zijn een vak apart
Het klinkt eenvoudig, maar onderschat het niet. Het is een vak apart waar Conclusion AFAS Solutions een specialisme van heeft gemaakt. De benodigde kennis is complex en vaak niet standaard in huis bij bedrijven. Logisch ook want converies behoren niet tot de standaard van de dag. Voor ons echter wel. Mocht je zelf de kennis niet in huis hebben? Conclusion AFAS Solutions is de partner met kwaliteit, expert op het gebied van AFAS Software, in staat een onderbouwd advies te verstrekken en ondersteuning te bieden in deze transitie.

Met behulp van in eigen huis ontwikkelde tooling zijn handmatige handelingen tot een minimum beperkt wat de kwaliteit en snelheid ten goede komt. De tooling biedt de mogelijkheid om binnen HR bijvoorbeeld óók historische gegevens mee te nemen. De standaard AFAS dashboards werken hierdoor direct na de conversie. Als conversie expert stellen wij kennis beschikbaar om de strategie te bepalen en randvoorwaarden neer te zetten en dit doen we in goed overleg met de opdrachtgever. Vervolgens worden de werkzaamheden door getrainde en gecertificeerde AFAS Experts van Conclusion AFAS Solutions uitgevoerd onder begeleiding van een van onze conversie experts en wordt zowel lokaal bij de opdrachtgever als remote vanuit het service center in Nieuwegein uitgevoerd.

Sterk trackrecord

Een mooi voorbeeld waar wij deze tooling hebben toegepast is bij onze opdrachtgever Marshoek. In dit project zijn ruim 40.000 medewerkers verdeeld over 375 werkgevers in 275 omgevingen geconverteerd naar één AFAS Payroll Cloud omgeving gehost door AFAS Online. Deze transitie moest binnen drie dagen worden gerealiseerd zodat de betreffende medewerkers één dag later direct een nieuwe loonstrook konden ontvangen.

Meer weten?

Over onsOnze casesOnze vacaturesNieuws & blogs

Is jouw organisatie klaar voor meer profijt met Profit?

Laten we samen kijken hoe we jouw doelstellingen kunnen realiseren.

Sebastiaan Leeuwenkamp

Sebastiaan Leeuwenkamp

Directeur
sleeuwenkamp@conclusion.nl