Consultants met groene energie

Door bewustwording en controle over energie- en stressniveau, kunnen de prestaties positief beïnvloed worden. Conclusion AFAS Solutions wil het energieverlies voorkomen en zorgt voor een werkomgeving met de juiste tools om met druk om te gaan. De consultants van CAS worden geholpen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen energie- en stressniveau. De workshops en coaching van Mentally Fit zijn daar een voorbeeld van.

1 juni 2021   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions

Deel

Herken je stressignalen

Welke stresssignalen herken jij? Stress is één van de onderwerpen waar de consultants van CAS samen bewust mee bezig zijn tijdens de sessies van Mentally fit. Herken je langdurig signalen van enthousiasme en harder werken, let dan goed op jezelf. Bevind je je in de gele zone van frustratie en ontkenning? Tijd om herstel te plannen! Als je niet op tijd actie onderneemt, is de kans groot dat je motivatie en energie verloren gaan, code rood.

Signalen van stress, energie, burn-out

Een efficiënt persoonlijk energiemanagement is van cruciaal belang voor topprestaties in de topsportwereld. In de bedrijfswereld is dit niet anders.

Geïnspireerd door sport

Energie is mentaal, emotioneel en fysiek. Die energiebronnen zijn positief te beïnvloeden. Tijdens de gezamenlijke workshops en individuele coaching van Mentally fit leren de consultants om controle over hun energie te houden. Oud-topsporters en coaches geven praktische tips over geluk en presteren. Zij richten zich op het belang van de basisprincipes van energie, zoals nachtrust, voeding en lichaamsbeweging. Samen met de coach wordt een persoonlijk actieplan opgesteld. De coach probeert samen met de consultant te ontdekken hoe de kwaliteit van leven en de prestaties het beste kunnen worden beïnvloed.

Meer weten?

Onze vacaturesOver onsOnze casesNieuws & blogs

Wil jij werken bij dé AFAS partner van Nederland?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent

Djai van Niewenhoven_2024

Djai van Nieuwenhoven

Business Recruiter
djai.van.nieuwenhoven@conclusion.nl