Kwartaalbijeenkomst waarin we samenwerken aan de toekomst

Als Conclusion AFAS Solutions streven wij ernaar om het beste uit onszelf, onze organisatie en onze klanten te halen. Een belangrijk aspect hiervan is het betrekken van onze medewerkers bij de ontwikkelingen van de organisatie. Om deze reden organiseren wij kwartaalbijeenkomsten genaamd Conclusion AFAS Solutions Connect.

24 maart 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions

Deel

CAS Connect 2023-03

Tijdens Conclusion AFAS Solutions Connect neemt het managementteam van Conclusion AFAS Solutions alle medewerkers mee in de plannen en ontwikkelingen van de bedrijfsvoering van Conclusion AFAS Solutions. Er wordt gesproken over belangrijke zaken zoals de voortgang van projecten, financiële resultaten, HR-ontwikkelingen, sales- en recruitmentplannen en de doelstellingen voor het komende kwartaal. De bijeenkomst geeft medewerkers de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen en om feedback te geven op de plannen en projecten die momenteel in ontwikkeling zijn. Door deze bijeenkomsten voelen medewerkers betrokken bij de organisatie en zijn zij in staat om effectiever samen te werken en bij te dragen aan het succes van de organisatie.

Een ander voordeel van deze bijeenkomsten is dat er ruimte is voor een sociaal tintje. De ene meeting met een activiteit en de andere keer met uitgebreid diner. Door de hapjes en drankjes die worden geserveerd, kunnen medewerkers ontspannen en bijpraten met hun collega's. Dit draagt bij aan de onderlinge verbondenheid en zorgt voor een positieve sfeer binnen de organisatie.

Conclusion AFAS Solutions Connect is dus een belangrijk moment voor Conclusion AFAS Solutions om de organisatie op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en de betrokkenheid van medewerkers te vergroten. De bijeenkomst is een effectieve manier om communicatie en samenwerking te bevorderen en zo het succes van de organisatie te stimuleren. Als Conclusion AFAS Solutions zijn wij ervan overtuigd dat betrokken medewerkers de sleutel zijn tot succes. Wij kijken dan ook uit naar de volgende Conclusion AFAS Solutions Connect en de verdere ontwikkelingen van onze organisatie.

ContactNieuws overzichtWerken bijOnze expertises

Wat kunnen we samen bereiken?

Sebastiaan Leeuwenkamp

Sebastiaan Leeuwenkamp

Directeur
sleeuwenkamp@conclusion.nl